Yangın Alarmı , Kamera ve Güvenlik Sistemleri

dataguvenlik
21-09-2017, 11:19   |  #1  
dataguvenlik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

ALARM SİSTEMLERİ

Alarm sistemleri mekana göre farklı projelendirilerek, kablolu alarm sistemleri, kablosuz alarm sistemleri, ev alarm sistemi, işyeri alarm sistemi,konvaksiyonel yangın alarm sistemleri, adresli yangın alarm sistemleri gibi kendi içlerinde ayrılmaktadır.

YANGIN ALARM SİSTEMLERİ

Yangın alarm sistemlerin de 2 farklı sistem bulunmaktadır. Adresli yangın alarm sistemi ve konvansiyonel yangın alarm sistemidir. Yangın Sisteminin kurulacağı mekana göre doğru cihazları doğru panelleri kullanmak önemlidir.

KAMERA SİSTEMLERİ

Kamera sistemleri evinizi, işyerinizi, ofisinizi cep telefonuyla tabletle veya bilgisayardan seyredebileceğiniz sistemlerdir. Kamera sistemleri hayatımızda önemli bir yer alan sistemler haline gelmiştir.

GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Güvenlik sistemleri üç gruba ayrılır analog kamera sistemi, ahd kamera sistemi, ip kamera sistemleri olarak adlandırılır. Bunların en yaygın olanı analog ve ahd kamera sistemleridir. İp kamera sistemleri ise görüntü çözünürlüğü yüksek ve fiyat bakımından yüksek olan sistemlerdir.

Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 30 Ocak 2019 01:46 Neden:
akademig
30-08-2018, 03:22   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

fm 200 gazlı söndürme sistemleri, davlumbaz söndürme sistemleri ve tüm otomatik yangın söndürme sistemlerinin üretildiği firmamıza bir çay içmeye bekleriz.


Kuşçubaşı
30-01-2019, 00:45   |  #3  
Kuşçubaşı avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2018

Yangın güvenlik sistemleri kesinlikle ciddiye alınması gereken bir nokta ve bu açıdan  bakıldığında iyi firmalarla çalışmanın gerekliliğinin daha net görüldüğü bir konu bence. Burada verebileceğim en net tavsiye; alanında uzman bir ekip ve bu sektöre dair yılların deneyimine sahip olan bir firma yani Evenos. Yangın söndürme kapsamında tüm sistemleri bünyesinde barındıran ve ISO standartları çerçevesinde hizmet veren bu firma ile çalıştığım için hayli mutluyum, arayış içerisinde olan arkadaşlara da tavsiye ederim.