yanlış anlama

byahmetx
03-01-2013, 22:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013

Sırf bu mesajı yazabilmek için üye oldum. Siz tarayıcının geri tuşuyla oynayınca bir şey mi yaptım sanıyorsunuz?

Anca siteden soğutursunuz insanları (çokta umrunuzda sanki) hem çok zor bir şey değil.İsteyen site yapabiliyor. İnsanlara yalvarır gibi (No'lur Gitme...) der gibi. Daha işe yarar şeylere uğraşsanız daha iyi olur sanki.

Son Düzenleme: byahmetx ~ 04 Ocak 2013 18:42
çhip10line
03-01-2013, 22:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 114
864 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

ben mevzuyu anlamadım...

byahmetx
03-01-2013, 22:58   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013
Alıntı: çhip10line  
ben mevzuyu anlamadım...
  

siteye girip Google a dönmek için geri tuşuna basmadınmı hiç

çhip10line
03-01-2013, 23:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 114
864 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

şuan tabletten giriyorum...google'a girip ordan foruma giriyorum... geri tuşuna basınca google'a geri dönüyor... olması gerektiği gibi....

ekran kartı
04-01-2013, 03:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,414 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Ben denedim bir şey olmadı.

Serkan Karadaş
04-01-2013, 04:50   |  #6  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 14
907 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

açıklayıcı bir ifadeyle sorununuzu paylaşırsanız memnun olurum. aksi halde içip gelmişsiniz izlenimiyle konuyu kitleyeceğim.

byahmetx
04-01-2013, 14:03   |  #7  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013
Alıntı: Serkan Karadaş  
açıklayıcı bir ifadeyle sorununuzu paylaşırsanız memnun olurum. aksi halde içip gelmişsiniz izlenimiyle konuyu kitleyeceğim.
  

İnternet Explorer kullanıyorum Google da bir şeyler arayıp bu siteye girdiğimde çıkmak için geri tuşuna bir kere bastığımda yine aynı yerde kalıyordum bir kaç kere bastığımda çıkabiliyordum. Google a direk Chip Online yazınca sorun yok. Ama herhangi bir konu ile bu siteye girince oluyor. bu bazı sitelerde de var. Yeterince açıklayıcı oldumu. (Bu arada alkol kullanmıyorum) bilginize.

Son Düzenleme: byahmetx ~ 04 Ocak 2013 14:06
çhip10line
04-01-2013, 14:14   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 114
864 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

sizin kullandığınız İE'da bir sorun olabilir mi? Chrome gibi başka bir internet tarayıcı program ile test edip sonuçları yazar mısın ?

byahmetx
04-01-2013, 14:26   |  #9  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013

Evet sorun benim tarayıcıdaymış. Ama neden bir kaç sitede bu oluyor. herkesden özür dilerim. biraz araştırıp açsaymışım bu konuyu.ama bu sayede bu siteye üye olmuş oldum.

byahmetx
04-01-2013, 14:35   |  #10  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013

Sorunu düzelttim. İE nin eklentilerinden (Bunu Windows Live Yazarda Bloga Al ) eklentisini devre dışı bıraktım düzeldi.

çhip10line
04-01-2013, 14:39   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 114
864 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

sorunun düzelmesine forumca sevindik... geçmiş olsun...