yardım please ! ! ! toplu mail yollama sorunu

karekokkalp
28-10-2010, 17:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

merhabalar sorumun konu başlığının burası olup olmadığını bilmiyorum mazur görün lütfen.
Ben işim geregi kendi ürünlerimin reklamını ve satışını yapmak için mail adresimde kayıtlı olmayan kullanıcılarada mail yollayarak kendi siteme yönlendirerek satış yapmak istiyorum.
Bunun nasıl yapılacağı hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim . . .

bosluk
28-10-2010, 17:41   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

Efendim bu tarz reklam yani spam içerikli mesajlar hepimize sık sık geliyor. Ancak şunu unutmayın, sitenize karşı kullanıcıların kazanacakları nefret; belki reklamı görüp de alışveriş edecek bir iki kişiden çok daha fazla kayba neden olacaktır şahsınız nezdinde. Şahsen kendim de dönem dönem yazılım reklamı yapan firmaların programlarını sitemden ve diğer program sitelerinin yöneticisi arkadaşlarımla konuşarak oralardan da kaldırtıyorum ve hiçbir Türk yazılım sitesinde tanıtılmayan bu spamci program siteleri de bir süre sonra ilgisizlikten kapanmak zorunda kalıyorlar zaten.

Şöyle düşünelim, cep telefonunuza zırt pırt şurada şu ürün bu kadar, bu harika mis gibi şeklinde gelen reklam mesajları görseniz; e-posta adresinize 1 hafta bakmadığınızda 100 adet reklam postası yüzünden kotanızı doldurduğunuzu farketseniz ve içlerinden önemli miktardaki sitelerin de listemden çıkar bağlantılarının, virüslü sitelere yönlendirme yaptığını farketseniz; o siteye karşı tutumunuz iyimser mi olur, yoksa alabildiğine saldırganlaşır mısınız?

Sattığınız ürünlere uygun büyük sitelerin sayfalarına ücretli reklam verirseniz, hem müşterilerinizin size güveni; hem de karşılığında alacağınız getiri çok daha tam ve iyi olacaktır....

protondizayn
19-11-2010, 13:24   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Merhaba,

Toplu mail gönderimi için Posta Reklamı'nı sana önerebilirim. Internetten ücretsiz demo için kayıt olabilmekte ve 100 Adet gönderim yapabilmektesin.


Yasemini
17-07-2011, 22:51   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

Toplu Mail yollayan yerlerden nefret ediyorum. Bir insanın hiç ihtiyacı olmadığı halde e postasının bir dünya spam e maille dolması çok ama çok iğrenç ve hepsini spam bildiriyorum.

serdar41
22-08-2013, 17:26   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Güzel diyorsunuz da izinli e-posta yapılmazsa yani spam mailing suç diye biliyorum. Eğer izinli e-mailing yaparsanız hem para kazanma olasılığınız artacaktır hem de başınız derde girmeyecektir.