"Yaşasın korsan indirme!" diyen dev!

CHIP Online
13-08-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Herkes korsan ve torrent'le savaşırken, o korsan indirme rekoru kurmanın mutluluğunu yaşıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yas ... iyen-dev_42000.html

Resimlerle: 10 adımda torrent hızınızı katlayın!

Game of Thrones'u yayınlayan HBO televizyonuna sahip olan Time Warner'ın CEO'su, Game of Thrones hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.


"Dünyada korsan olarak en çok izlenen dizisine sahip olmak, Emmy ödülünden daha değerlidir," diyen Jeff Bewkes, dünyanın neredeyse her ülkesinde, Game of Thrones'un en çok izlenen korsan yayınların başında geldiğinin altını çizdi.


Jeff Bewkes'e göre, korsan olarak izlenen diziler bir reklam değeri oluşturuyor ve örneğin Game of Thrones her ne kadar korsan olarak internet üzerinden çok yoğun olarak izlense de, bu diziyi seyredip beğenenler, HBO'nun diğer dizilerini de seyretmek için kanalın dijital yayınlarına abone oluyorlar. Bu da HBO'nun gelirlerini gün geçtikçe yükseltiyor.


HBO, ABD dışında yaşayan izleyicilerin korsan kanallara yönelmemesi için yeni bri yöntem geliştirmiş. Game of Thrones gibi önemli dizilerin, yabancı ülkelerde, ABD'deki yayınından 24 saat sonra yayına girecek şekilde organize edilmesini sağlamış. Bu sayede seyirciler, sevdikleri dizilerin kendi televizyonlarına gelmesi için aylarca beklemeden, hemen yeni bölümleri izleme şansına kavuşarak, korsan kanallara olan ilgilerini azaltmışlar.


 

Tüm Konu: "Yaşasın korsan indirme!" diyen dev!

Resimlerle: 10 adımda torrent hızınızı katlayın!

Kaynak: www.chip.com.tr