yazdığım konuyu CHIP kapatmış!!NEDEN???

obscurhomme
17-04-2007, 13:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

dün CHIP dergisiyle ilgili olumsuz yönde ama hiçbir hakaret veya kırıcı bir söz içermeyen gayet saygı çerçevesi içerisinde bir yorum yapmıştım.yorumumun konusu CHIP dergisinin DVD sinin çalışmaması ve ben bunu CHIP e bildirdiğimde hiçbirşekilde olumlu veya olumsuz bir cevap gelmemesiydi.CHIP in bu ilgisiz tavrını kınamıştım.fakat bugün dün açtığım konuya bir cevap gelmiş mi diye baktığımda şok oldum.CHIP ilgisiz olmasıyla birlikte kullanıcılarının gayet saygılı olan ama olumsuz yorumlarını sildiğini gördüm.müşteri anlayışı denen şey bu olmasa gerek.bir firma kullanıcılarının olumlu veya olumsuz yorumlarını eleştirilerini kendini iyileştirmek açısından değerlendirmesi ve bu konuya çözüm getirmeyi kendine görev olarak bilmelidir.

Mahmut Karslıoğlu
09-05-2007, 15:05   |  #2  
Mahmut Karslıoğlu avatarı
CHIP Editör
Teşekkür Sayısı: 0
84 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Forumda daha önceden açılmış benzer konuda başlıklar altında tartışmak varken yenilerini açmamanız gerektiğini tekrar hatırlatıp konu ile ilgili ilgili başlık altında vermiş olduğum cevabı burada tekrar yazıyorum. Sorunun nedeni ile ilgili cevabı bilmeden yapılan yorumları yapıcı eleştiriler olarak algılamamız pek mümkün değil. Bu yüzden bu yıkıcı yorumlar silinmiştir.

"DVD ve CD adetleri olası hatalar da göze alınarak bir miktar daha fazla hazırlanıyor. Ancak bazı durumlarda bu bile yeterli olmayabiliyor. Bu durumda tekrar üretilmesi gerekiyor ki bu da biraz zaman alıyor.
Ayrıca talebin yoğun olduğu aylarda yüzlerce DVD/CD gönderilmeden önce tekrar kontrol edildiği için bu ek zaman alıyor. Arkadaşlarımız önlerindeki uzun listeden sırayla CD/DVD'leri gönderiyorlar. Burada bir ihmal söz konusu değil. Sadece biraz daha beklemenizi rica edeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler."