Yazı yazarak internetten para kazanma

ticaretmerkezi
28-05-2013, 07:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

Ev Hanımımısınız
Masabaşı bir işte mi çalışıyorsunuz
Öğrencimisiniz
Emeklimisiniz
Evden yapılacak bir iş mi arıyorsunuz
İnternetten Para Kazanmak mı istiyorsunuz
İ phone, ipad gibi akıllı ve kolay taşınabilir cihazınız mı var; otobüste, yolda, okulda, teneffüsde, molada yazı yazarak para kazanmak mı istiyorsunuz işte tam size göre bir iş

Yazitör STARTER E-Kitabı Neler içeriyor;
Yazitör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) edindiğiniz zaman bu bilgilere sahip olacaksınız
* 44 Sayfa Yeni Başlayanlar için digital Döküman
* Adım Adım Yazitörlük nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları
*Site açımı,reklamlar-reklam yerleşimi
* Kolay basit anlaşılır anlatım diliyle sunum
* Videolu Anlatımlar
* Taktikler
* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus
*Ücretsiz güncellemeler
*Anında para kazanmaya başlayabileceğiniz
ekstra bir kazanç sistemi – Yeni Bonus
* Ve daha fazlası..
Kaybedecek birşey yok!
Ürünümüz % 100 GARANTİLİDİR.
Yazitor STARTER ın normal ücreti 89 TL .İndirimli Fiyatımız Kısa bir süre için geçerlidir.Daha sonra fiyatı artacak. Ödeme yapılırkende aracı kurum kredi kartına taksit gibi kolaylıklar sağlıyor.

SIKÇA SORULAN SORULAR
Yazitör Nedir?
Yazitör olmak yazar olmak değildir. Yazitör yazı yazma kabiliyetini temel internet ve bilişim bilgilerini kullanarak kazanca dönüştüren kişidir.
Neden Yazitör denkmektedir?Yapılan işin %70 yazı yazmak olduğu için bu ad verilmektedir.
Yazitör STARTER Nedir?
Yazitörlük işi için başlangıç eğitim setidir. Yani yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? hangi konularda yazı yazılacak? Bu yazıları bize kim verecek? gibi akılda kalan sorulara cevabı Yazitör Starter Eğitimi ile bulacaksınız.

Ödemeler Nasıl Olacak?
Öncelikle belirtelimki bu işte kendi işinizin patronusunuz yani işi kendi adınıza yapıyorsunuz. Ödemeleri de kendi adınıza banka hesap numarasına her ay düzenli şekilde alıyorsunuz.

Ödemeyi kim yapacak?
Ödemeler, GOOGLE, bildiğiniz bu internet arama motoru olan Google tarafından yapılacak.
Hatırlarsınız öğretmenlerimiz ilköğretim ve ortaöğretim yıllarında kompozisyon yazdırıyordu, aslında bu çok önemli bir şey, siz cümlelerinizle hayata bir ürün sunuyorsunuz, bir sanat yapıyorsunuz. Örneğin bir yemek tarifi bile yazsanız hayat sizden birşeyler kazanıyor.
Evet işte GOOGLE da tüm dünyada ve ülkemizde hemen herkesin tercih ettiği, bulmak istediğimiz herşeyi üzerinde aradığımız google ,sizin bu ürününüzü yani cümlelerinizin hecelerinizin değerini veriyor.İnternette ürettiğiniz yazılar, görseller tüm içerik google ın bilgi dağarcığına giriyor ve İnsanlar da arama yaptıkları zaman bunlara ulaşabiliyorlar.
İşte Google da bu içeriklerin karşılıklarını nakit olarak banka hesabımıza yatırıyor.Nasıl? Yazitör Starter Eğitimi içinde bu konun detayı anlatılmaktadır.

 http://www.xticaret.com/xticaret/?1938_61616