yazıcılar

yaprakmisali
25-10-2008, 16:57   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

herkese slmlar.arkadaşlar yazıcı alacam.ama bir türlü alamıyom.lazer li düşünüyom.fakat chip li kartuş chipsiz kartuş diye bir şey var bunlar ne oluyo hangisi daha iyi.hp ya da samsung almayı düşünüyom.bazen de mürekep püskürtmelimi alsam diyom bilmiyorum yinede.birde bu kartuş değişimi nasıl oluyo.bilgilendirirseniz sevinirm.herkese kolay gelsin.

DaRWeLL
25-10-2008, 17:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Yazıcı alacaksan bence lazer al.Püskürtmeliler eskidi artık.Marka olarakta samsung ve hp önerilerimdir.Kartuş'a lazer yazıcıda toner denir.Tonerin deişimide gayet kolay.Sanırım 3 kez yeniden doldurabilrme imkanı var.Bende HP Laserjet 1018 var.Ev kullanıcısının işini rahatıkla görebiliecek bir makine.Fiyatıda iyi.

GoPrint
17-11-2008, 12:57   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Merhabalar,

Kartuş teknolojisinin daha eski olması ya da ev kullanıcılarının halihazırda bunu tercih ediyor olması kesinlikle daha az avantajlı olduğu anlamına gelmiyor.

Öncelikle ihtiyacınıza uygun bir çözüm bulmalısınız.

Büyük bir ofiste çok hızlı bir şekilde ve yazıcının önünde kuyruk olmadan baskı almak istiyorsanız ve baskılarınızın büyük çoğunluğu siyah beyaz ise özellikle Laser yazıcılar avantajlıdır.

Ancak, ev ya da bir çok orta ölçeğe kadar firmada olduğu gibi gün içinde yazıcı önünde kuyruk oluşturmayacak kadar sayıda baskı alıyorsanız mürekkep püskürtmeli bir yazıcı tercih etmelisiniz.
(Aslında kartuşlu yazıcılar hız sorununu büyük ölçüde aşmış olsa da )

Avantajlar nelerdir?
Kartuş kullanan yazıcılar için çok uygun fiyatlı muadil kartuş imkanları vardır.
Bunun ötesinde ve çok daha avantajlı olan doldurulabilir kartuşlar vardır ve defalarca doldurarak bu kartuşları kullanabilirsiniz.
Bir diğer çözüm de kartuşlarınızı kendiniz doldurmanızdır. İlk başlarda belli bir bilgiye sahip olmayı gerektirse de, bir miktar uğraşı ile çok düşük maliyetler ile baskı yapmanıza olanak verecek bir çözüme kavuşmuş olursunuz. Kartuş dolum setleri kendi orjinal kartuşlarınızı doldurmanız için gerekli açıklamaları içeriyor ve gereken araçları ve mürekkepleri size sağlıyor.

(Forumdaki ilk mesajımızı reklam yapmak için atmış oluyoruz ama konuyla ilgili ve faydalı bir reklam sanırım.)

Lütfen her türlü sorununuz için www.goprint.com.tr adresinde yer alan internet sitemizdeki online/offline destek sisteminden ya da buradan bilgi ve destek taleplerinizi iletiniz.

Saygılar


Tuncay_Sukan
17-11-2008, 13:05   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
255 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Hp 1018  veya Samsung ML-1610 Lazer tavsiye ederim ben  samsung  kullanıyorum evde  bu zamana  kadar  bi  sıkıntım olmadı