Yazılım kurma eziyetine son!

CHIP Online
25-02-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows kurmak dert değil ama saatlerce  yeni yazılım kurmak dert... Tabi bu araca sahip değilseniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yazi ... tine-son_25437.html

Resimlerle: Sonbahar için birbirinden güzel 25 download!

Bilgisayarında çok sayıda farklı program kullanmak son derece doğal. Doğal olmayansa tüm bu programları bulmak, indirmek, kurmak ve güncellemek için harcadığınız çaba. Kurduğunuz bir programı kaldırmak istediğinizde de karşılaşabileceğiniz sorunları hesaba kattığınızda sadece programlarla uğraşmak bile başlı başına bir iş haline geliyor. Pek çok Linux sürümünde bulabileceğiniz bir yazılım merkezi yapısı da Windows'ta yer almadığına göre bu konuda geriye tek bir çare geliyor: Programları yönetebileceğiniz bir program kullanmak...

Npackd adlı ücretsiz bir program işte bunu sağlıyor. Desteklediği programları tek bir ekrandan, defalarca "İlerle" düğmesine tıklamak zorunda kalmadan kolayca seçip bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Ama işin daha güzel yanı daha sonra bu programlarla ilgili güncellemelerin de otomatik olarak gerçekleştirmenin mümkün olması. VLC, Chrome, OpenOffice ve Dropbox gibi pek çok önemli programı destekleyen Npackd, Windows'a Linux'un beğenilen özelliklerinden birini taşımak için tasarlanmış.

Fakat önemli bir uyarı var. Npackd yardımıyla sisteminize yüklediğiniz programları yine Npackd ile kaldırmalısınız. Eğer kaldırma işlemini Windows'un kendi sistemi üzerinden gerçekleştirirseniz bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

Npackdşu adresten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Tüm konu: Yazılım kurma eziyetine son!

İzleyin: HD2'ye Windows Phone 7 ROM'u!

Resimlerle: Sonbahar için birbirinden güzel 25 download!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Npackd'ı nasıl buldunuz?