Yazılım Whatsapp Grubu (149 Kişilik)(7 Aylık)

Zerenito
22-08-2017, 14:24   |  #1  
Zerenito avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2017

Yazılım anlamında kendini geliştirmek isteyen, daha yeni başlayacak olan, proje hazırlayan insanlar arasında soru cevap tavsiye ve ya projeye arkadaş arayan insanları buluşturan bir whatsapp grubumuz var yaklaşık 2 aydır akitftir. Yazılım öğrenmeye çalışanları bekleriz. Bunun yanında sektörün içinde olan bilgili olan insanları da kafalarında soru işareti olan gençlerin sorularını gidermesi ve ya sektördeki deneyim ve tecrübelerini aktarmak için gelmesini bekliyoruz gelmek isteyenler için yöntemler şu şekildedir.

1-273berkay273@gmail.com adresineisim/yaş/üniversite/deneyin şablonuyla kendilerini tanıtan bir e-posta atarak

2- Yazılım Alım Whatsapp Grubu linkiyle yazılım alım grubuna geldikten sonra  isim/yaş/üniversite/deneyin şablonuyla kendilerini tanıtan bir mesaj yazarak.


Yazılım anlamında iş hayatında belli bir noktaya gelmiş ve ya online ve reel yazılım eğitimcilerini de her hafta gruba 1-2 saatlik konuşma yapması için getirmeye çalışıyoruz.

Bundan önce alımları DH üzerinden yapmıştık ama şimdi farklı kanallar üzerinden de yapacağız. Dh deki konunun linki:https://forum.donanimhaber.com/y ... -kisilik--127308919

Son Düzenleme: Zerenito ~ 18 Ocak 2018 22:45 Neden: