Yealink T4X serisi IP telefonlar Türkiye'de

CHIP Online
27-09-2013, 18:14   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünyanın önde gelen IP telefon üreticilerinden Yealink, T4X serisi IP telefonları pazara sundu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yea ... rkiye-de_42901.html

Elkotek'in Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirdiği Yealink, yeni T4X serisi IP telefonları pazara sundu.  Yeni nesil VoIP telefonlara ait tüm özelliklere sahip olan Yealink T4X serisi, ultra şık tasarımıyla da göz dolduruyor.

T4X serisi IP telefonlar, yüksek ses kalitesi, 4.3 inch büyüklüğündeki 480 x 272 pixel yüksek çözünürlüklü TFT renkli ekran, arayan kişinin fotoğrafının gösterimi özelliklerine de sahip. İki Ethernet portu bulunan ürünler aynı zamanda  ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Yealink'in 2013 yılı içerisinde pazara sunduğu ürünlerin, gerek kullanım kolaylığı gerekse fonksiyonellik açısından kullanıcıların öncelikli tercihi olduğunu belirten Elkotek Satış Direktörü Abdullah Safi sözlerine şöyle devam etti: "Yealink son dönemde, IP telefonların yanı sıra BT40 ve EXP40 model aksesuarları da pazara sundu. EXP40  genişleme modülü, telefon ekranı üzerinde kolaylıkla atama yapılmasını sağlayan bir aksesuar. Cihaz üzerinde bulunan 20 adet buton sayesinde, kullanıcılar toplamda 40 atama yapabiliyor. BT40 Bluetooth Dongle ise masa üstü IP telefonlara bluetooth kulaklık ile bağlanma özelliğini katıyor.  Böylelikle kullanıcılar ofis içinde özgürce telefon görüşmesi yapabiliyor. Tüm bu ürünlerimiz ilk defa CNR Expo Center'da gerçekleşecek CEBIT Eurasia'da kullanıcıların beğenisine sunulacak."

Tüm Konu: Yealink T4X serisi IP telefonlar Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr