Yeni ama o kadar da değil!

CHIP Online
10-08-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un "Yeni Xbox" açıklamasının altından çıkan şey, çok da yeni bir Xbox değilmiş...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yeni-ama-o-kadar-da-degil_35255.html

Bu hafta başlarından beri teknoloji ve oyun dünyasını sallamaya yeten yeni Xbox hakkındaki dedikodular giderek artıyor.


Microsoft Windows Live'ın genel müdürü koltuğunda oturan Brian Hall, bir internet sitesi ile yaptığı konuşma esnasında, "yeni Xbox"ın da yakın gelecekte Microsoft tarafından piyasaya sürülecek teknolojik cihazlar arasında olduğunu dile getirdi.


Tüm bunların gerçek olup olmadığı tartışılıyorken bir anda ortaya çıkan "Xbox SDK kit" (Yazılım geliştirme aracı.) konunun ne derece ciddi olduğunu ortaya koydu. Hall tarafından dile getirilen yeni ürünler kısmıysa Microsoft tarafından yayınlanan bir açıklama ile yeniden şekillendi. Aynı internet sitesine Microsoft tarafından verilen açıklama şu şekildeydi; "Brian'nın, sitenizle yaptığı söyleşide değindiği "yeni ürünler" kategorisine sonbahar aylarında piyasaya çıkarmaya hazırlandığımız ürünlerimizin hepsi giriyor. Windows 8, Office, Windows Phone ve tabii ki de Xbox'ın sonbahar aylarında kavuşacağı son güncelleme yeni ürünlerimizi oluşturuyor."


Kısacası yeni Xbox'ın altından yeni nesil Xbox değil, yeni Xbox 360 güncellemesi çıktı. Ama bu yıl olmasa bile, önümüzdeki yıl içerisinde yeni neslin gelmesi kimse için sürpriz olmayacaktır...

Tüm Konu: Yeni ama o kadar da değil!

Kaynak: www.chip.com.tr