Yeni Android cebinize Flash desteği ekleyin!

CHIP Online
21-04-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gıcır gıcır Android'li cebinizde Flash'lı siteleri açmanız şartsa, işte izlemeniz gereken adımlar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... -ekleyin_46674.html

Resimlerle: Android ve iPhone için en iyi 10 mobil oyun!

Apple'ın Flash'ı terk etmesine ve HTML5'e geçiş çalışmalarına rağmen popüler web bileşeni, hala birçok web sitesinde kullanılıyor. Adobe'un Eylül 2013'te Android için son Flash Player'ı yayınlamasıyla beraber Flash desteği, Android 4.0.x ile sona ermişti.


Android 4.4'lü bir cihaza sahipseniz ve web sitelerindeki Flash içeriklerini göremiyorsanız, izlemeniz gereken birkaç adım var, ancak hepsi de basit adımlar. İlk olarak Android 4.4 KitKat'lı telefon veya tabletinizde Flash'ı çalıştırmak için Dolphin Browser'ı ve hack'lenmiş Flash player'ı yüklemeniz gerekiyor.


Dolphin Browser'ı Google Play üzerinden yükledikten sonra (aslında yükleme sırasının bir önemi yok), Google Play dışındaki APK dosyalarını yükleyebilmek için telefonunuzun Ayarlar sayfasını açın ve Güvenlik'e tıklayın. Burada Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğinin solundaki kutucuğu işaretleyin ve çıkan uyarıyı onaylayarak geçin. Artık xda-developers forumunda bulabileceğiniz modifiye edilmiş Flash'ı yükleyebileceksiniz. Haberi yayına hazırladığımız sırada forumdaki bağlantı çalışmıyordu, ancak APK dosyasını buradan veya buradan da indirebilirsiniz.


Tüm Konu: Yeni Android cebinize Flash desteği ekleyin!

Resimlerle: Android ve iPhone için en iyi 10 mobil oyun!

Kaynak: www.chip.com.tr