Yeni Assassin's Creed: Unity yolda!

CHIP Online
25-03-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Assassin's Creed serisinin sıradaki oyunu Unity hakkında detaylar ve ilk video... İçeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... ty-yolda_46125.html

Resimlerle: Assassin's Creed 4 Black Flag'den görüntüler!

Son yılların belki de en çok hayranı olan serisi Assassin's Creed, bir süredir yeni oyunu ile uğraşıyordu. Blag Flag'ın çıkışından hemen önce, yapımcılar tarafından dile getirilen bir sonraki oyun olma niteliğindeki yapımın üzerindeki esrar perdesiyse, yavaş yavaş kalkıyor.


Kudüs'ten başlayan maceramız, her yeni oyunla farklı bir zaman dilimine ve farklı bir karaktere odaklanmıştı. Her seferinde günümüz tarihine biraz daha yaklaşan seri, artık birbirine daha yakın zaman dilimleri içerisinde senaryolar yaratmakta... Assassin's Creed: Unity'nin en çok merak edilen parçalarından olan "dönem" kısmıysa sonunda belli oldu! Yeni oyun devrim Fransa'sında geçecek! Tarihin en önemli dönemlerinden birisi olan 18. yüzyıl'ın yaşadığı ve bize aktardığı belki de en büyük olaylardan birisi; Fransız Devrimi'ne şahitlik edeceğimiz yapımda, monarşinin sahip olduğu ayrıcalıkları ve diğer insan sınıfını hor gördüğü bir rejimin yok oluşuna tanıklık edeceğiz.


Monarşi haricindeki insanların resmen uyanışının bir resmi olan dönem içerisinde, laiklik, bilim, kişisel hak ve özgürlükler hakkında kuvvetli bir Assassin's Creed oyunu üretileceği iddia ediliyor. Yukarıdaki, yayınlanan ilk video da bunu ispatlıyor. Bakalım bizim bu mecradaki etkileşimlerimiz nasıl olacak ve daha da önemlisi, ne gibi tarihi figürlerle karşılaşacağız.

Tüm Konu: Yeni Assassin's Creed: Unity yolda!

Resimlerle: Assassin's Creed 4 Black Flag'den görüntüler!

Kaynak: www.chip.com.tr