Yeni bir film sitesi

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
instager
18-06-2016, 17:11   |  #1  
instager avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

İkinci filmimiz renkli bir animasyon filmi olan Kahraman Koala. 27 Mayıs 2016 tarihinde izleyicisiyle buluşan bu renkli Amerikan yapımının yönetmenlik koltuğunda Dean Taylor oturuyor. Seslendirme ekibinde ise Ryan Kwanten ve Toni Cellette gibi isimler bulunan filmin konusuna gelecek olursak;  Genç ve maceraperest olan bir koala Avustralya'dan çıkıp keşif babasını bulmaya karar vermiştir. Hayatı boyunca babasına özenen koala yola çıktığı zaman bir kaç arkadaş edinir ve büyük maceralara sahne olan yolculuk başlar. Yollarda çeşitli tehlikelerle karşılaşacak olan koala ve arkadaşları bakalım bu yolculuğu kazasız bir şekilde atlatacak mı ? Güzel bir hikayeye sahip olan filmi sitemizden takip edebilirsiniz. Kahraman Koala izlemek için bizi izlemeye devam edin.

Son filmimiz ise kitaptan filme çevrilen eşsiz bir eser. Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden. Amerikan yapımı olan filmin vizyona giriş tarihi 27 Mayıs 2016 olarak açıklandı. Filmin yönetmenlik koltuğunda James Bobin oturuyor. Beğeniyle izlenen filmin oyuncu kadrosunda ise Johnny  Depp, Toby Jones, Alan Rickman gibi usta oyuncular rol alıyor. Filmin konusuna gelicek olursak; ilk filmde olduğu gibi bu fimde de baş kahramanımız olan Alice 19 yaşındadır. Alice aylardır aynı rüyayı görmektedir ve bu rüya onu bambaşka bir evrene davet eder. Daha sonra Alice ailesiyle birlikte gitmiş olduğu piknikte dikkatini bir tavşan çeker. Bu tavşan onu öyle bir hipnoz eder ki bir müddet sonra onu takip eder ve bambaşka bir yerde bulur kendisini. Aynı şekilde yine başka alemlerde görecek olan bu fantastik filmi sizler gibi bizler de merakla bekliyoruz. Alice Harikalar Diyarında Aynanın İçinden izlemek için sitemizi takip etmeniz gerekir. İlk filmi 330 milyon Dolarlık bir gişe yapan bu film bu serisinde de adından oldukça ses getireceğine benziyor.


Filmbilir eşşiz bir film izleme deneyimini türkçe altyazılı, türkçe dublaj, full hd, 720p şartlarında size sunmak için var gücüyle çalışıyor