Yeni Bir Sosyal Ağ:Friendplans

tolgay007
13-04-2011, 09:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2006

Merhaba,yaklaşık 3 aydır geliştirdiğimiz friendplans.com u bugün açmış bulunuyoruz

Nedir Friendplans ?

Plan ekle bölümünden bugün ne yapacaksanız onu yazıyorsunuz,saatlerini belirtiyorsunuz belirttiğiniz saat gelince arkadaşlarınızın haber sayfasında "Şuanda .... yapıyor" şeklinde çıkıyor.Sizde kendi haber sayfanızda arkadaşlarınızın o anda nerede ne yaptıklarını görebilir,beğenebilir,yorumlayabilirsiniz.İstersen  iz üst bölmeden o anki etkinliğiniz ile ilgili düşüncelerinizide yazabilirsiniz.

Sadece geleceğe mi plan ekleniyor ?

Hayır,üst kısımda bulunan hızlı etkinlik ekle bölmesinden o anda ne yaptığınızı yazabilirsiniz.

Sosyallik Puanı Nedir ?

Sosyallik puanı sizin siteye üye olduğunuzdan beri ne kadar sosyal olduğunuzu gösterir,bu bilgi her gün güncelleniyor ve girdiğiniz plan sayısı,beğenilme sayısı ve yorumlanma sayısıyla doğru orantılı çalışıyor.

Foursquare`dan Farkı Nedir ?
      
      Foursquare lokasyon tabanlı bir sistem yani bir mekana gitmek üzerine kurulu ancak bizim sistemimizde illa bir yere gidipte check-in yapmanıza gerek yok,sadece ne yapacağınızı yazıyorsunuz foursquare gibi nerede olduğunuzu değil,ve Foursqare`da geleceğe plan ekleme gibi bir özellik yok ve check-in yapmak için illa bir telefon gerekiyor.Friendplans`da illa telefona gerek yok.


Kısaca toparlamak gerekirse
yapacağınız etkinlikleri önceden planlayıp sisteme girerek arkadaşlarınızla paylaşabilir,arkadaşlarınızın ne yaptıklarını görebilirsiniz.

Not:Sisteme kayıt olduktan sonra yardım sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

(Sistem daha yeni olduğu için hatalar olabilir)

Adres:www.friendplans.com