Yeni Bitdefender Mobile Security hazır!

CHIP Online
07-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BitDefender'ın Android'li cihazlara yönelik yeni güvenlik uygulaması kullanıma hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... ty-hazir_43038.html

Yenilikçi küresel antivirüs çözümlerinin yaratıcısı olan Bitdefender, Android cihazlarınızı malwarelere karşı korumak ve uygulamalarınızın kişisel verilerinizle neler yaptığıyla ilgili sizi güncel tutmak için Bitdefender Mobile Security ürününün yeni sürümünü yayımladı.

Bağımsız analistlerin testlerinde koruma ve kullanılabilirlik alanlarında en yüksek puanları alan Bitdefender Mobile Security'nin yeni sürümü, cihaz sahiplerine gizliliklerini tehlikeye atabilecek şüpheli uygulamaları görüntüleme imkanı sunan, uygulamaların hassas verilere erişimi sınırlayan sağlayan Privacy Advisor özelliğini de içeriyor. Privacy Advisor, Bitdefender Mobile Security'nin diğer özellikleri olan isteğe bağlı tarama, Anti-Theft ile uzaktan kilitleme teknolojileriyle sunduğu güvenlik kalkanını daha da güçlendiriyor.

Bitdefender Ana Güvenlik Stratejisti Catalin Cosoi "Android cihazlara tehditlerin sayısı ve çeşitliliği her geçen gün daha da hızla artıyor" diye uyarıda bulunarak yeni sürüm hakkında "Geleneksel malware çeşitliliği uzun dönemde tehlikeli şekilde büyümesini sürdürüyor. Ama yeni tehditler sürekli, kullanıcıların kendi aygıtlarına yeni uygulamalar yüklemelerinden ortaya çıkıyor. Biz Bitdefender Mobile Security'i tüm bu sorunların ve yeni potansiyel olanların tek seferde üstesinden gelmek için tasarladık" şeklinde konuştu.

Eylül ayında Bitdefender Mobile Security, bağımsız güvenlik analiz firması AV-TEST tarafından yapılan testte ikinci kez üst üste "mükemmel" puan seviyesine ulaştı. Kötü amaçlı yazılım örneklerinin yüzde 100'ünü yakayan Bitdefender Mibe Security sıfır hata uyarısı verdi. Test gösterdi ki, Bitdefender Mobile Security pil ömrü üzerinde herhangi de olumsuz bir etki göstermedi ve cihaz üzerinde herhangi bir yavaşlamaya sebep olmadı.

Tüm Konu: Yeni Bitdefender Mobile Security hazır!

Kaynak: www.chip.com.tr