Yeni Ekran Kartımdan Görüntü Alamıyorum

Narquelion
01-01-2016, 20:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda bilgisayarıma bazı parçalar aldım, eski ekran kartım olan Ati HD 4850 ile bilgisayar düzgün çalışmasına rağmen yeni ekran kartım olan R9 290X ile Bios görüntüsü dahi alamıyorum. Anakart modelim budur, acaba uyumsuz mudur? Çözüm önerisinde bulunursanız sevinirim.

Gigabyte GA-970A-DS3  (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Saygılar.

Sistem Bilgilerim
  • Windows 7 Ultimate 64-bit
  • AMD Phenom II X4 Black Edition 3.4 Ghz
  • Gigabyte GA-970A-DS3
  • AMD R9 290X
  • Google Chrome
  • Avast! Home Edition
  • 16 GB
  • Android 5.0 (Lollipop)
  • - Tabletim yok -
  • Turkcell
ihalilcoban
01-01-2016, 21:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 97
383 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008
401

PSU kaç watt? Bir de ekran kartı üzerinde 6 Pin + 8 Pin güç kablosu için bağlantı yuvaları vardır. Senin PSU dan oraya bağlantı yaptın mı?

Narquelion
01-01-2016, 23:15   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Hocam PSU 750W, 8 + 6 Pın girişlerini de yapıyorum. Fanlar çalışıyor fakat görüntü yok.

Narquelion
02-01-2016, 17:28   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

BIOS'u güncelleyince sıkıntı çözüldü, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaş olursa iletişime geçsin lütfen.

ihalilcoban
02-01-2016, 18:46   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 97
383 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008
Alıntı: Narquelion  
BIOS'u güncelleyince sıkıntı çözüldü, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaş olursa iletişime geçsin lütfen.
 

Daha ben de sana biosu güncelle dene yazacaktım ki gerek kalmamış halletmişsin.