yeni evleneceklere öğütler

cem_batum
08-04-2016, 14:35   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

yeni evlenecek erkeğe iki çift lafım olacak iyice bellesin diyeceklerimi;

- kesinlikle planlı olmalısın kardeşim, düğün salonunun tutulması, gelinlik, davetiye... bunlar şıp diye hallolacak işler değil, bir dişiyle evleniyorsun sonuçta. her adımı planlaman gerek.

- muhasebe çok önemli kardeşim, özellikle düğünün olacağı hafta harcamalarınla bütçende çapı büyük kraterler açabilirsin, dikkatli ol. düğünden bir hafta sonra 'arkadaş o beş bin nereye gitti hala anlamış değilim' dememek için not tut, not tut, not tut.

- ev kuruyorsun kardeşim, bu noktada gelir grubu olarak %5'in içinde değilsen ihtiyaçların hepsi birden karşılanamayacak demektir. o halde ihtiyaçları 'ortak' önem sırasına göre gidermeye çalış. bu noktada sırf bu konuları ele alan web siteleri bloglar var bak bi.

- davetliler çok önemli kardeşim, çağırsan gelmeyecek ama çağırmadığın için sana küsecek o kadar çok tanıdığın var ki cidden inanamazsın... o yüzden de iyi bir analiz yaparak çok kişiyi davet etmeli fakat düğün hazırlığını sadece gelebilecek kişilere göre yapmalısın.

en önemlisi ise bu yolda pek çok badire ile karşılacaksın, sakın pes etme kardeşim, düğün bitince pek çok dert de bitmiş oluyor ona odaklan. kolaylıklar dilerim :)