Yeni Hibrid-Mesh WiFi Sistemi

TP-Link Türkiye
06-04-2020, 11:15   |  #1  
TP-Link Türkiye avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
192 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

TP-Link, Mesh WiFi ve Powerline teknolojisini bir araya getiren yeni hibrid Mesh WiFi sistemi olan Deco P9’u satışa sundu. Kalın duvar gibi WiFi engelleyici sorunlarını ortadan kaldırmayı sağlayan bu hibrid sistem ile çok daha güçlü bir Mesh WiFi ağı oluşturuluyor.

Dünya WiFi çözümleri pazarında lider konumda olan TP-Link®, yeni hibrid Mesh WiFi sistemi olan Deco P9’u Türkiye’de satışa sundu. Mesh WiFi ie powerline teknolojisini birleştiren hibrid bir ürün olan Deco P9, özellikle kalın duvar gibi WiFi sinyallerini engelleyen unsurlara sahip geniş ve katlı evler için ideal bir çözüm. Powerline teknolojisi sayesinde bu tür engeller kolayca aşılarak çok daha güçlü bir Mesh WiFi sistemi oluşturuluyor.

Elektrik hattını internet hattı haline getirmeyi sağlayan powerline teknolojisi sayesinde Mesh WiFi ağını priz olan her noktaya, duvar, mesafe sorunu olmadan taşımayı sağlayan Deco P9, hızlı, istikrarlı ve her yerde Mesh WiFi oluşturuyor. AC1200 Mesh WiFi gücüne ek olarak powerline teknolojisi ile AV1000 bağlantı hızı da eklendiğinden, diğer Mesh WiFi sistemlerine oranla çok daha güçlü ve hızlı bir ağ elde ediliyor.

Hibrid sistem yardımıyla 560 metrekare kapsama alanına sahip, çift bant destekli bir WiFi ağı kurmayı sağlayan Deco P9, ‘WiFi ölü bölge katili’ olarak niteleniyor. Çok geniş ve katlı evlerde WiFi kapsama alanını en rahat şekilde çözen bu ürün, Mesh teknoloji sayesinde tek bir ağ adı ile evin her yerinde WiFi kesintisi yaşamadan dolaşma keyfi sunuyor. Deco Mesh sistemleri ile 100 cihaza kadar sorunsuz WiFi desteği sunan bir ağ oluşturuluyor.

Güçlü ve güvenli bir WiFi ağı…

Deco P9, 802.11ac teknolojisine sahip ve bu nedenle hızlı, güçlü bir WiFi ağı oluşturuyor. Günümüz evlerinde WiFi ağının güçlü olması kadar güvenli olması da çok önemli olduğundan Deco P9, güvenlik özellikleri ile de donatılmış bir sistem. Güçlü Ebeveyn Kontrolleri, çocukları internette güvenli tutabilmek için gerekli denetimleri yapmayı sağlıyor. Basit, sezgisel ve kolay yönetilen bu denetimlerle anne-babalar kullanıcı profilleri, filtreler, zaman sınırlamaları, rapor alma ve WiFi’ı tamamen askıya alma gibi işlemleri yapabiliyorlar.

Tüm Deco modelleriyle uyumlu olan Deco P9, son derece kolay kurulup yönetiliyor. TP-Link’in iOS ve Android destekli ücretsiz Deco uygulaması sayesinde her yerden ve her zaman kolayca ağ ve bağlı cihazlar denetlenebiliyor. Ayrıca Amazon Alexa destekli olan ürünü, basit sesli komutlarla da yönetmek mümkün.

Ayrıntılı bilgi için:
https://www.tp-link.com/en/home-networking/deco/deco-p9(3-pack)/

TP-Link Türkiye bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Elsa Ofis Mobilya
06-04-2020, 11:57   |  #2  
Elsa Ofis Mobilya avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2020

Yeni bir modem almayı düşünüyordum.güzel seçenek, teşekkürler.