Yeni HTC One'dan yeni haber!

CHIP Online
30-08-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Herkesin merakla beklediği yeni HTC One modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... ni-haber_42311.html

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

HTC, şirket içinden sızan bilgilere engel olamıyor. Tayvan'lı telefon üreticisinin 2013 sonunda çıkaracağı yeni telefonu HTC One Max hakkında da yeni bilgiler sızmaya devam ediyor.


Yeni sızıntıya göre, tablet ve telefon karışımı, büyük ekranlı telefonun Android 4.3 işletim sistemine sahip olacağı anlaşılıyor. 2.3 GHz dört çekirdekli SnapDragon 800 işlemcisiyle gelecek olan telefonda 5.9 inç'lik 1080p ekran bulunacak. 2 GB hafıza ve Ultrapixel bir kamera da telefonun özellikleri arasında. Ön tarafta ise görüntülü görüşme için 2.1 MP'lik bir kamera bulunacak.


Ancak sızan bilgiler arasında, telefonun parmak izi okuycusuna dair bilgi bulunmuyor. Parmak izi okuyucusu, yeni nesil telefonlar arasında çok popüler bir donanım. Rakiplerine karşı kan kaybeden HTC'nin de yeni telefonlarında artık parmak izi okuyucusu bulundurmaması ihtimal dahilinde. Ancak telefonun sızan görüntüleri arasında, arka kapak üzerindeki bir boşluk dikkat çekti. Bu boşluğun parmak izi okuyucu yerleştirmek için ideal bir yer olduğu, HTC'nin telefonu parmak izi okuyucusu olmadan piyasaya çıkarmayacağı da düşünülüyor.  


HTC konusunda bir diğer sızıntı da, metrodan çıktı. Metroda bir HTC çalışanının elinde mavi bir HTC One bulunduğu görüntülendi. Bunun da, HTC'nin yakında çıkarmayı planladığı mavi HTC One'ların bir örneği olduğu düşünülüyor.

Tüm Konu: Yeni HTC One'dan yeni haber!

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

Kaynak: www.chip.com.tr