Yeni iPad için olmazsa olmazlar!

CHIP Online
13-07-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın beklenen yeni iPad'i daha öncekiler kadar başarılı olmak istiyorsa, bunları mutlaka yapmalı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yeni ... olmazlar_27985.html


Resimlerle: Apple iPad alternatifi en iyi 9 tablet!

iPad bir, iki derken yok satan cihazın üçüncüsünün de yolda olduğunu kestirmek hiç zor olmasa gerek. Peki ama bu seferki iPad2'de kullanıcı ne istiyor? İşte yeni nesil tablette olması istenilen özellikler.

Artık Apple severler iPad'lerde Retina ekran teknolojisini görmeyi umuyor. iPad 2'nin 1024 x 768 ekran çözünürlüğü herkesin oldukça hoşuna gitmiştir ancak yeni iPad'de 2048 x 1536 çözünürlük  ya da iPad'in çözünürlüğünün iki katını görmek yalnızca kullanıcıları değil aynı zamanda Apple'ı da piyasada rakiplerinden birkaç adım öne taşıyarak mutlu eder.

Tabii iki kat çözünürlük demek fazladan iki kat RAM demek. 512 MB RAM'den sonra iPad 3'te 1 GB'lık RAM'lerin kullanılması bekleniyor. Ayrıca GPU ve CPU'ya yapılacak birkaç ufak tefek ekleme de iPad'in gücünü piyasadaki diğer tabletlerden öteye taşıyabilir.

Yeni iPad'in beklenenden daha kısa sürede, yani yaz sonu ya da sonbahar başı gibi piyasada olacağı konuşulmaya başlanmıştı. iPad 2 ise piyasaya çıkalı yalnızca 5 ya da 6 ay olmuş olacağını düşünürsek, cihazda çok büyük farkların olacağını beklemek biraz hayal olur. Özellikle tasarımda Apple büyük farklara giderse karşısında birçok öfkeli iPad 2 kullanıcısı görebilir.

Tüm konu: Yeni iPad için olmazsa olmazlar!

Resimlerle: Apple iPad alternatifi en iyi 9 tablet!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz yeni iPad'den neler bekliyorsunuz?