Yeni iPad'lerde parmak izi sensörü olacak mı?

CHIP Online
04-10-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni iPad'lerde olup olmayacağı en çok merak edilen özellik, bu fotoğrafla kesinlik kazandı gibi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... lacak-mi_43004.html

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!

Geçen ay ortaya çıkan yeni iPhone 5S modeli ile birlikte, iPhone kullanıcılarının emrinde artık parmak izi okuyucusu da var. Ancak Apple'ın bu hamleye yeterince hazırlanmadığı ve parmak izi okuyucusu üretiminde büyük sorunlar yaşadığı için iPhone 5S üretiminin de aksadığı konuşulurken şimdi kullanıcılar yeni iPad'lerde parmak izi okuyucusunun bulunup bulunmayacağını merak ediyorlar. 


Apple, çok yakın zamanda duyurmayı planladığı yeni iPad modellerinde parmak izi okuyucusu bulunup bulunmayacağını açıklamaktan çekinse de, sızan bilgi ve fotoğraflarda, yeni iPad'lerin parmak izi okuyucusuyla geleceği şimdiden büyük ihtimal kazanmış durumda.


Bir Apple hayranının, ele geçirdiği yeni iPad çerçevesindeki ana ekran tuşu için bırakılan boşluğun eski klasik ana ekran tuşlarına uymadığını ancak iPhone 5S'lerde kullanılan yeni parmak izi okuyuculu tuşlara mükemmel şekilde uyduğunu gözler önüne sermesi, iPad'lerde de artık parmak izi güvenlik sisteminin kullanılacağı söylentisini doğrular nitelikte. Yine de resmi açıklamayı duymadan, kesin konuşmamakta yarar var...

Tüm Konu: Yeni iPad'lerde parmak izi sensörü olacak mı?

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!

Kaynak: www.chip.com.tr