Yeni iPad Mini kılıfları ve fazlası göründü

CHIP Online
11-09-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternete sızan bu "iPad Mini" fotoğrafları ve fazlası, 7 inç'lik iPad'i onaylar nitelikte!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... -gorundu_35870.html

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

iPhone 5 ve muhtemel bir "iPad Mini" için geri sayım başladı. Yarın Apple'ın tanıtacağı ürünler arasında iPad'in 7 inç'lik yeni bir sürümünün de olacağı düşünülüyor. Şimdi ise bu küçük iPad'den sızan yeni görüntülerle karşınızdayız.


Mobil aksesuar üreticisi TeckNet, sadece iPad Mini'ye uygun olduğunu iddia ettiği ekran koruyucu filmlerini &lt;span style="text-decoration: underline;">Amazon'da</span> tanıtmaya başladı bile. 6 birimden oluşan "ultimate" paketler, Amazon'da 3.99 sterlin karşılığında satışa sunuluyor. İşin ilginç yanı ise Amazon'un müşterilerine bu ürünü tanıtmak üzere e-posta yollamış olması. Bu, Amazon'un yaptığı büyük bir gaf olabileceği gibi, şirketin rakip tabletin tanıtımını karıştırmak için de olabilir.


Bu tür aksesuarlar, iPad Mini'nin varlığını doğrulamak için yeterli olmasa da, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan iPad Mini parçasının ikna edici olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada Flickr kullanıcısı Michael Rou'nun yayınladığı kılıf fotoğrafları da (aşağıda) Apple'ın yeni oyuncakları hakkında ipucu veriyor olabilir.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2012091114400334572.jpg" alt="" />


Daha önce iPhone 5'e ait fotoğraflar da sızdıran Fransız blog sitesi Nowhereelse.fr'nin ortaya çıkardığı "iPad Mini" fotoğrafları ise iPad'in daha küçük bir sürümünü gözler önüne seriyor. Fotoğrafta görünen cihazın (aşağıda) işler halde olduğundan ise şüphe duyduğumuzu söyleyelim.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2012091116392737972.jpg" alt="" />


Apple iPhone 5'i ve diğer yeniliklerini yarın akşamki etkinlikte duyuracak. Son söylentilerin yarınki etkinlikte bir iPad Mini'nin tanıtılmayacağı yönünde olduğunu da hatırlatalım.

Tüm Konu: Yeni iPad Mini kılıfları ve fazlası göründü

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

Kaynak: www.chip.com.tr