Yeni iPhone'da "o" olmayacak!

CHIP Online
16-03-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir sonraki iPhone'da kesin olacak gözüyle bakılan özellik, büyük ihtimalle başka bahara kaldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... lmayacak_39106.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Apple ürünleriyle ilgili en son haber ve söylentileri duyuran 9to5Mac sitesi, firmanın iPhone 5S için kablosuz şarj teknolojisi üzerinde çalıştığı duyumlarının temelsiz olduğunu duyurdu.


Firmanın kendi kaynaklarını kullanarak bir kablosuz şarj sistemi geliştirmekte olduğu söylentileri bir süredir internette dolaşmaktaydı. Apple'ın kablosuz şarj patenti başvurusu yaptığı da bilindiğinden pek çok kullanıcı iPhone 5S'de bu teknolojiyi göreceğimizi düşünmeye başlamıştı. Ancak Apple ürünleriyle ilgili "sağlam" duyumlar almasıyla tanınan 9to5Mac sitesi, firmanın bu teknolojiyi kendi ürünlerine henüz uygulama niyetinde olmadığını iddia ediyor. Firmanın etkili yöneticilerinden Phil Schiller de geçtiğimiz aylarda bu iddiaları destekler nitelikte açıklamalar yapmıştı: "Kablosuz şarj sistemleri sonuçta yine prize takılı fişler kullandığı için fazladan bir rahatlık sunduklarını düşünmüyorum. Öte yandan USB kablosu, prize, bilgisayarlara takılabiliyor hatta uçaklarda kullanılabiliyor."


Elbette söz konusu olan Apple olunca her tür sürprize hazır olmakta fayda var. Ama yine de bir sonraki iPhone'da kablosuz şarj görmeyi çok fazla beklemeyin...

Tüm Konu: Yeni iPhone'da "o" olmayacak!

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr