Yeni konsollara 2014 FIFA World Cup şoku!

CHIP Online
10-02-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu haberi okuduğunuzda, eski konsolunuzu satıp PS4 veya Xbox One aldığınıza pişman olabilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... cup-soku_45327.html

Resimlerle: Dünden bugüne futbol oyunları

Yeni nesil konsolların büyük yükselişte olduğu günümüz oyun pazarına, EA Sports'tan hiç beklemeyecek bir haber geldi. EA Sports, yaptığı açıklamada, yeni duyurduğu 2014 FIFA World Cup oyununun, yeni nesil konsollar için üretilmeyeceğini söyledi.


Bu yaz ayında piyasada olması beklenen yapım, sadece Xbox 360 ve PS3 için üretilecek. Xbox One ve PS4 sahipleriyse kendi ülkelerini Dünya Kupası şenliklerinde ne yazık ki kontrol etme şansını bulamayacaklar. Yapılan açıklamanın geneline hükmeden mantıksa, "halihazırda bulunan konsolların vaat ettiklerini sonuna kadar kullanmak" oldu. FIFA 14 oyuncularını da Ultimate Team mode üzerinden Dünya Kupası heyecanına dahil edeceğini belirten EA Sports; "Sadece yeni konsollara sahip olan hayranlarımızı da unutmadık. Onlar da FIFA 14'e eklenecek birbirinden farklı içerik, turnuva ve promosyonlarla FIFA Ultimate Team üzerinden Dünya Kupası temasını bambaşka bir şekilde yaşayacaklar" şeklinde açıklamada bulundu.


EA Sports'un esas amacı, elindeki kaynaklarla olabilecek en iyi spor oyununu yapmak ve bu oyunu olabildiğince fazla oyuncu ile paylaşmak. "Elimizdeki kaynakları üst seviyede kullanmak ve Xbox 360 ile PS3 gibi konsolların yapabileceklerinin zirvesini görmek en büyük hedefimiz. Aynı zamanda bu konsol sahiplerinin miktarı halen yeni nesille boy ölçülemeyecek kadar fazla. Ekibimiz yapılabilecek en yüksek kalitedeki futbol oyunu için ter döküyor." diyen EA Sports, özellikle bir önceki World Cup yapımından sonra çok daha farklı ve detaylı bir oyunla karşımıza çıkmayı hedefliyor.   

Tüm Konu: Yeni konsollara 2014 FIFA World Cup şoku!

Resimlerle: Dünden bugüne futbol oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr