Yeni Microsoft CEO'su kim olabilir?

CHIP Online
27-08-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ballmer önümüzdeki aylarda CEO'luk koltuğunu kime devredecek? İşte en güçlü aday ve diğerleri!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... olabilir_42256.html

Resimlerle: Dev şirketlerin CEO'ları nasıl giyiniyor?

Steve Ballmer'ın emekli olacağını açıklaması çoğumuzu şaşırttı, zira çoğumuz Microsoft CEO'sunun en az birkaç sene daha şirketin başında durmasını bekliyorduk. Ancak 12 ay içinde görevi bırakacak olan Ballmer için Microsoft, yeni CEO arayışlarına çoktan başladı. Yazılım devi bu iş için içinde Bill Gates'in de bulunduğu özel bir kurul toplamış bulunuyor.


Peki Ballmer'ın yerine kim gelecek, Microsoft'ta hali hazırda görev yapan üst düzey yöneticilerden bir tanesi mi? Yoksa Microsoft'u daha büyük bir heyecanla ileri taşıyacağı düşünülen, dışarıdan bir kişi mi? Microsoft'un CEO'luğuna hem içerden, hem dışardan birçok aday var. İşte bunlardan sadece birkaçı.


Julie Larson-Green


Önceden Windows geliştirme bölümünün başında bulunan Larson-Green, şu an "One Microsoft" yeniden örgütlenmesinde donanımla ilgili etkinliklerden sorumlu; oyun ve eğitim stüdyoları da ondan soruluyor. Özel kurulun değerlendireceği isimler arasında tecrübeli ve Windows bölümleri hakkında son derece bilgili olan Larson-Green'in bulunduğundan şüphemiz yok.


Tüm Konu: Yeni Microsoft CEO'su kim olabilir?

Resimlerle: Dev şirketlerin CEO'ları nasıl giyiniyor?

Kaynak: www.chip.com.tr