Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi 1.5.2

invertor
08-11-2009, 22:19   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

 
  

msnmsgr.exe, dllhost.exe (Dikkat) Konusu  ve  taskmgr.exe dikkat  Konusu   ve rundllexe dikkat konusuiçin hazırladığımız  Yeni Nesil Keyloger Tesbit Etme Sistemi  v1.5.2  programı artık hizmetinizde  
 

Standart olarak taskmgr.exe, dllhost.exe, rundll.exe, msnmsgr.exe, scvhost.exe, svchost.exe, SVCHOST.EXE adı ile bulaşan Yeni nesil keyloger’in son zamanlarda farklı isimlerde bulaştığını tespit ettik.


Bunun üzerine Bilgineferi.com olarak Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.5.2 programını hazırladık.

Hazırlamış olduğumuz bu program ile yukarıda bahsetmiş olduğumuz keyloger bilgisayarınıza hangi isimle bulaşmış ise bulaşan bu keyloger’in adını ve konumunu tespit edebilirsiniz.
Temizliğinide sizler için hazırlamış olduğumuz yazılı ve videolu anlatımı takip ederek bilgisayarınıza bulaşmış olan bu keyloger’ı bilgisayarınıza format atmadan sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Basit bir uygulama olmasına rağmen işlevi çok büyüktür %99 bahsi geçen keylogeri ismi ne olursa olsun eğer sisteme bulaşmış ise yakalıyor.
 

Not: Vista ve windows 7 de çalıştırmak için  programın üzerine  sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız gerekir. Aksi taktirde  yanlış sonuç alırsınız.

 

Program Hakkındaki açıklama: 

Standart olarak   scvhost.exe, svchost.exe, SVCHOST.EXE,  msnmsgr.exe,   dllhost.exe  adı ile bulaşan Yeni nesil keyloger’in son zamanlarda farklı isimlerde bulaştığını tespit ettik.
Bunun üzerine Bilgineferi.com olarak  Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.3 programını hazırladık.
 
Hazırlamış olduğumuz bu  program ile  yukarıda bahsetmiş olduğumuz keyloger   bilgisayarınıza hangi isimle  bulaşmış ise   bulaşan  bu    keyloger’in   adını ve konumunu  tespit  edebilirsiniz. Temizliğinide sizler için hazırlamış olduğumuz  yazılı ve videolu anlatımı  takip ederek  bilgisayarınıza  bulaşmış olan bu  keyloger’ı   bilgisayarınıza format atmadan  sorunsuz bir şekilde  temizleyebilirsiniz.


Önemli:  Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi programını  Vista ve windows 7 de kullanırken   programın üzerine  sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız gerekir.  Aksi taktirde  yanlış sonuç alırsınız. 
 
 
Yeni Nesil Keyloger, Tesbit Etme Sistemi  v1.3  Programı  Kullanımı hakkında;
 
Güncelleme kontrolü : Bu linke tıkladığınızda  Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi  programının  yeni versiyonu varmı yokmu  kontrol  edebilir var ise  yeni versiyon indirip kullanabilirsiniz.
Temizlik Hakkında Detaylı Bilgi: Bu link ile bahsettiğimiz keyloger ve temizliği hakkında  a dan z ye detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 
 
Kontrol Yap
Bu bölümden  bilgisayarınıza bahsetmiş olduğumuz keyloger dan bulaşıp bulaşmadığını hızlı bir şekilde test ederek öğrene bilirsiniz.
 
Shell Değeri:  Bu değer standart olarak Explorer.exe veya explorer.exe  dir.  Farklı isimlerde olmaması gerekir.
 
Kullanıcı adı:   Bahsettiğimiz keyloger  sisteminize bulaşmış ise  Keyloger’i oluşturan kullanıcının  kullanıcı adını gösterir.  Eğer sistemde   keyloger olduğu halde kullanıcı adı gözükmüyorsa  istiyorsanız anlattığımız konuyu inceleyerek bulaştıran kişinin kullanıcı  adına ulaşabilirsiniz...
 

Virüs Kontrolü yap:  Bu butona tıklayarak bahsettiğimiz keyloger’in  sisteminize bulaşıp bulaşmadığını kontrol edebilirsiniz.
 
Detaylı kontrol için konum kontrolü yap menüsünü inceleyebilirsiniz.

 
Konum Kontrolü Yap
 
Bu bölümden  bilgisayarınıza bahsetmiş olduğumuz keyloger dan bulaşıp bulaşmadığını gelişmiş  bir şekilde test ederek öğrene bilirsiniz.
Açıklama

Burada bulunan butonlar  bahsettiğimiz keyloger  sisteminize bulaşmış ise keyloger’in  bulaştığı konuma kolayca erişebilmeniz için eklenmiştir..
 
Not: Aynı zamanda bilgisayarınıza bahsettiğimiz keylogerin bulaşıp bulaşmadığını  butonlar aracılığı ile belirtilen konumlara ulaşıp gerekli kontrolleri gelişmiş bir şekilde yapabilirsiniz.
Bu klasörler içerisinde   dllhost.exe, scvhost.exe, svchost.exe, SVCHOST.EXE, msnmsgr.exe, ntlog.sys, ntdetect.sys , ntcom.dll, ntsys.dll , dosyalarından herhangi biri mevcut ise bahsettiğimiz bu keyloger dan  sisteminize bulaşmış demektir.

 
 
Not: Duruma göre hazırlamış olduğumuz  tek tuş ile tespit ve temizleme versiyonunu ilerleyen  zamanlarda  yayınlayabiliriz...

Saygılarımla
invertor

Download 

Not: Vista ve windows 7 de çalıştırmak için  programın üzerine  sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız gerekir. Aksi taktirde  yanlış sonuç alırsınız. 

http://www.gezginler.net/modules ... e-sistemi&lid=10698
 
 
 
 
***************************************************************************
 
_eFeKenTLi_  ve Konuyu karalamak isteyenlerin dikkatine

Alıntı: _eFeKenTLi_  
oncelık olarak flot yaptıgım ıcın uzgunum . arkadaslarımız  bu programın ne oldugunu anlamak ıcın suphecı sorularla yorum yapılmıs halıyle . nedense invertor arkadasımız ıse butur soru soranlara oyle bır cevap vermıskı sankı herse kendısı bılıyor  vede hep kendını savunma amaclı cevaplar .  
      bu exe lerın bulasmaları okadarda kolay degıl  bırkere . bu exelerı bulmak ıcınde programa gerek yok . ustelık bu programda sısteme bulasmasını onlemıyor . bulasmıs olan exelerı gosterıyor al hayrını gor bulastıktan sonra tespıt eden programı . bu programın kendısı yenı nesıl keyloger
 

 
 
1: @_eFeKenTLi_   Temizliği anlatılan keyloger'in  download linki tarafımdan verilmemiştir vermiş olduğum link Yeni nesil keyloger tespit etme sistemidir.
 
2: Download link'ini eklemiş olduğum Yeni nesil keyloger tespit etme sisteminnin  amacı aşağıdaki gibidir:
 
Standart olarak taskmgr.exe, dllhost.exe, msnmsgr.exe, scvhost.exe, svchost.exe, SVCHOST.EXE adı ile bulaşan Yeni nesil keyloger’in son zamanlarda farklı isimlerde bulaştığını tespit ettik.


Bunun üzerine Bilgineferi.com olarak Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.4 programını hazırladık.

Hazırlamış olduğumuz bu program ile yukarıda bahsetmiş olduğumuz keyloger bilgisayarınıza hangi isimle bulaşmış ise bulaşan bu keyloger’in adını ve konumunu tespit edebilirsiniz.
Temizliğinide sizler için hazırlamış olduğumuz yazılı ve videolu anlatımı takip ederek bilgisayarınıza bulaşmış olan bu keyloger’ı bilgisayarınıza format atmadan sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Basit bir uygulama olmasına rağmen işlevi çok büyüktür %99 bahsi geçen keylogeri ismi ne olursa olsun eğer sisteme bulaşmış ise yakalıyor.

 
3: Tekrikler sonunda başlığı okumuşsunuz  programın  amacı zaten bu bahsedilen keyloger dan bulaşmış  ise bulaşan exe leri yakalıyor ve size bildiriyor sizde  manuel olarak gereğini yapıyorsunuz

4. Son olarak al hayrını gör demişsiniz  Yeni nesil keyloger tepit etme sistemi para ile satılık değildir   isteyen kullanır isteyen kullanmaz 

Yeni nesil keyloger tespit etme sistemi herkese hitap eder Kullanıp kullanmamak kişinin isteğine bağlıdır.

Not: _eFeKenTLi_  sen cok bılgılı ısen ben veya bızlerde bılınclı kullanıcıyız  demişsin  Ben genelleme yaparak kimseye bilinçsiz kullanıcı demedim.
 
 _eFeKenTLi_   Elinden gelse Gezginleri bile suçlayacaksın sana  ve senin gibilere  söyleyecek başka kelime bulamıyorum

 

Saygılarımla
İnvertor

 

Son Düzenleme: invertor ~ 27 Mart 2010 20:50
TabanSoft
08-11-2009, 22:23   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

tebrik ederim güzel bir proje. Ellerinize sağlık.

zxsel
08-11-2009, 22:40   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

dostum  burda bı eksıklık var   dllhost.exe denılen dosya herkeste yokmu orda yAZIyorkı dllhost varsa keyloger vardır dıye ? sımdı soruyorum ayrıca hıc tarama yapmıyor bu  vede tras geldı bana bu cunku butıp tarayıcı  keylogerlar yararlı seyı bıle keyloger gıbı tnaır sende keloger sanarsın ornek msnı sıler sınz yada bozarsın bana gazoz geldı unlu bır keyloger onerırım herkese zemana keyloger gıbı   gıbı..bana saglıklı gelmedı bu   bence reklam kokan hareketler hanı sıteye baglanıyor neden guncelle var yada yok demıyor sıte reklamı bu ayrıca butıp exe ler keyloger temızleme yerıne tam tersı pcye exe ıle ulasım yolu acabılır tras bu

Son Düzenleme: zxsel ~ 08 Kasım 2009 22:48
invertor
08-11-2009, 22:47   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: zxsel  
dostum  burda bı eksıklık var   dllhost.exe denılen dosya herkeste yokmu orda yAZIyorkı dllhost varsa keyloger vardır dıye ? sımdı soruyorum ayrıca hıc tarama yapmıyor bu  vede tras geldı bana bu cunku butıp tarayıcı  keylogerlar yararlı seyı bıle keyloger gıbı tnaır sende keloger sanarsın ornek msnı sıler sınz yada bozarsın bana gazoz geldı unlu bır keyloger onerırım herkese zemana keyloger gıbı   gıbı..bana saglıklı gelmedı
 
Bahsettiğiniz konuda bir eksiklik yoktur
Burdaki konuda detaylı bilgi mevcuttur 
https://www.chip.com.tr/forum/dll ... keylog_t125327.html
 
Bahsedilen dllhost.exe    C:\Documents and Settings\ sizin otorum açma adınız \Application Data\ klasörü içerisindedir. Yani bu klasör içerisinde olan dllhost.exe  den bahsediyoruz.
 
Diğer sorunuza gelince 
Bu program sadece bahsettiğimiz bu  keylogeri tespit etmek içindir.  Keyloger in yapısı tarafımdan  detaylı bir şekilde incelenip   tespiti için bu program hazırlanmıştır. 

Eğer bu keylogerdan sisteminize bulamış ise  Hazırlamış olduğumuz bu  programcık ile  %99 isim ve konum tespitini yapabilirsiniz.  Anlatılan yöntemlere görede manuel temizliğini yapabilirsiniz.
 

 
Saygılarımla
 
 
 

Son Düzenleme: invertor ~ 14 Kasım 2009 12:34
Süleyman.
08-11-2009, 22:56   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Yazılımın kendisi "keylogger" olmasın...

invertor
08-11-2009, 23:00   |  #6  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: Süleyman.  
Yazılımın kendisi "keylogger" olmasın...
 
Öyle birşey söz konusu bile değildir  konu hakkında açılan konuları incelemenizi tavsiye ederim
 
Saygılarımla

zxsel
08-11-2009, 23:10   |  #7  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

invertor acıklama ıcın tsk ederız senı karalamak ıcın degıl sadece  bana  yanıltıcı geldı nası ldersena acıklayayım bızım ınsanımız calıssan kullanımı kolay programları bıle kullanamazken senın programda ornek ll hos tmsn msngr dıyor adam hemen solye sanacak ara ıle pc sındae o msnmsgr.exe yı bulunca aa bak keyloger var deyıp pc nın anasını aglatacak sılıp bu sıstem dosyasıda olabılır sen anlatmısın ancak  bunu anlayan zor olcaga benzıyor yanı sonuc guzel yararlı bısey yapayım derken gerı tepebılır bu yakında  cunku adamlar benım dedıgım gıbı yapcaklar vede bısrsey anlamıcaklar  pc de assaklıklar olacak  sonra top sana kalır 

genede elıne saglık deyelım ama benım tercıhım kesınlıkle kullanmam derım   by zxsel

invertor
08-11-2009, 23:29   |  #8  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: zxsel  
invertor acıklama ıcın tsk ederız senı karalamak ıcın degıl sadece  bana  yanıltıcı geldı nası ldersena acıklayayım bızım ınsanımız calıssan kullanımı kolay programları bıle kullanamazken senın programda ornek ll hos tmsn msngr dıyor adam hemen solye sanacak ara ıle pc sındae o msnmsgr.exe yı bulunca aa bak keyloger var deyıp pc nın anasını aglatacak sılıp bu sıstem dosyasıda olabılır sen anlatmısın ancak  bunu anlayan zor olcaga benzıyor yanı sonuc guzel yararlı bısey yapayım derken gerı tepebılır bu yakında  cunku adamlar benım dedıgım gıbı yapcaklar vede bısrsey anlamıcaklar  pc de assaklıklar olacak  sonra top sana kalır 

genede elıne saglık deyelım ama benım tercıhım kesınlıkle kullanmam derım   by

 
Teşekkürler zxsel
 
Bunu buşekil hazırlamamın sebeplerinden biride konu hakkında  fazla bilgisi olmayanlar  bu program sayesinde hiçbiryere zarar vermeden, bilgisayarına  bahsi geçen bu keyloger'in bulaşıp bulaşmadığını öğrenebilir.   Bu program yanıltmaz.
 
Sonuç itibari ile konu hakkında bilgisi olan veya olmayan  test için gönül rahatlığı ile kullanabilir.
 
Saygılarımla

Kruis
09-11-2009, 05:38   |  #9  
Kruis avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
496 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Basit + Gereksiz + Güvensiz

invertor
09-11-2009, 09:35   |  #10  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: THE_MILLER  
Basit + Gereksiz + Gü
 
Program  Konuda bahsedilen keyloger in https://www.chip.com.tr/forum/dll ... keylog_t125327.html sisteminizde olup olmadığını basit ve hızlı bir şekilde test etmek için kullanılır bundan dolayı basittir tabi :)
 
Programı kullanmak Sisteminizi elle kontrol etmekten dahızlı basit kolay ve güvenlidir.
 
Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.0 Programınının  Ne tür bir açığını gördünüzde güvensiz diyorsunuz?  Varsa öyle birşey söyleyinki bizdebilelim tabi öyle bir durum sözkonusu olmadığından sorun yok.
 
Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi  Programı  üctetsiz basit  kullanışlı ve %100 güvenlidir.  Konu hakkında açmış olduğum konuları detaylı bir şekilde incelerseniz  içinizdeki bu kuşku  eminim gidecektir.
 
 
Sonuç itibari ile;
Yorum yazanların dikkatine
Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi  Programı  ücretli değil, bu programdan sınavda olmuyoruz... Tabiki basit ve kullanışlı olacaktır ...
 
Program sisteme en ufak bir zararı olmadan görevini  layıkı ile yerine getirmektedir.
Kimsenin konuya yorum yapma veya yapmama gibi  bir zorunluluğu yoktur.

Yorum yapanların gerekli testleri yapmadan hatta indirip kullanmadan konuyu karalamak gibi bir hakkıda yoktur. 

Gerekli açıklamaları yaptığıma inanıyorum  şimdiden sonra yorum yapacak olanlar  yine konuyu karalamak için yorum  yapıyorsalar o onların terbiyesizliğidir.
Herhangi bir güvenlik açığı söz konusu ise ben burdayım bildirebilirsiniz fakat öyle bir durum söz konusu değildir.

Saygılarımla
 
 
 

Son Düzenleme: invertor ~ 14 Kasım 2009 12:39
zrgnlr04
09-11-2009, 16:09   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

hem gereksiz,hem yanık kokusu geliyor(bu derece ısrardan).Hele ki Zemana varsa.

Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 09 Kasım 2009 16:10
Kruis
09-11-2009, 16:21   |  #12  
Kruis avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
496 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Daha önemlisi Reklam kokusu geliyor (:

invertor
09-11-2009, 17:14   |  #13  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: zrgnlr04  
hem gereksiz,hem yanık kokusu geliyor(bu derece ısrardan).Hele ki Zemana varsa.
 
Yorum yapmak için yorum yazdığınız belli sadece gülüyorum :D

Okuma lutfunda bulunursanız gerekli açıklamalar yapıldı  ...
İşte bizim insanımızın bir kısmı  okumayı fazla sevmez sonrada böyle boş boş saçmalar ....
 
Böyle bir konu hakkında ısrar ederek sizi bilgilendiriyorum diye teşekkür edeceğinize aksini iddaa ediyorsunuz...
 
Az araştırın bakalım  google dan  konuda adı geçen keyloger ne işe yarar  nekadar kişinin canı yanmış?

Yoksa bunların yayınlanması bazılarınızın  işinemi  gelmiyor  Ağzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: invertor ~ 09 Kasım 2009 18:59
Emre Taner Çetinkaya
13-11-2009, 22:20   |  #14  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

Arkaşlar isteyen indirsin isteyen indirmesin ...
ben indirmicem programı gözüm tutmadı ...

S3Z3R
16-11-2009, 17:50   |  #15  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

İnvertor çalışmaların çok güzel dahada geliştirilebilr şekilde tek tıklamalı temizleme işleminde ekleyeceğini düşünüyorum...

Saygılarımla

invertor
01-12-2009, 21:47   |  #16  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Versiyon güncellemesi yapılmıştır
 
Saygılarımla

Kaya Erdoğdu
02-12-2009, 14:28   |  #17  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Böyle abidik gubidik programlara güven olmaz.Her tavsiye edilen programı yükleseydik ohoo virus yatağına dönerdik.

Audı
03-12-2009, 01:17   |  #18  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009
Alıntı: Kaya Erdoğdu  
Böyle abidik gubidik programlara güven olmaz.Her tavsiye edilen programı yükleseydik ohoo virus yatağına dönerdik.
By_Kert
03-12-2009, 11:12   |  #19  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Bu konuda bişeyler yapmaya çalışman güzel ama gerçekten günümüz pc dünyası güven vermiyor herşey olabiliyor virüsler can sıkıyor hergün yeni biri çıkıoyr devamlı güncel bir proğramlma dili yazabilsek daha süper olacak :))

invertor
03-12-2009, 12:13   |  #20  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: Kaya Erdoğdu  
Böyle abidik gubidik programlara güven olmaz.Her tavsiye edilen programı yükleseydik ohoo virus yatağına dönerdik.
 
Yorum olsun diye neden yorum yazıyorsunuz?
Paylaşmış olduğum bu   basit ve kullanışlı  programı  İndirip inceledinizmide  konuşuyorsunuz "bence hayır"  neresinde bir güvenlik açığına rastladınız merak ettim bir açıklama yaparsanız memnun olurum.  Okuma lutfunda bulunursanız   ben gerekli açıklamaları ilk ve 2. sayfada  yaptım.
 
Alıntı: By_Kert  
Bu konuda bişeyler yapmaya çalışman güzel ama gerçekten günümüz pc dünyası güven vermiyor herşey olabiliyor virüsler can sıkıyor hergün yeni biri çıkıoyr devamlı güncel bir proğramlma dili yazabilsek daha süper olacak :))
 
samimi yorumunuz için teşekkürler.
 
Saygılarımla

Kaya Erdoğdu
03-12-2009, 18:08   |  #21  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008
Alıntı: invertor  
 
Yorum olsun diye neden yorum yazıyorsunuz?
Paylaşmış olduğum bu   basit ve kullanışlı  programı  İndirip inceledinizmide  konuşuyorsunuz "bence hayır"  neresinde bir güvenlik açığına rastladınız merak ettim bir açıklama yaparsanız memnun olurum.  Okuma lutfunda bulunursanız   ben gerekli açıklamaları ilk ve 2. sayfada  yaptım.
 Saygıları
Yorum olsun diye yorum yazacağım tabi niye arkadaşları uyarıyoruz yüklemiyoruz diyemi ?
Hem niye  yorumyazmayalım burası adı üstünde forum indirip incelemem çünkübilgisayarımda  klawyemin her tuşunu kaydeden bi program yok + güvenlikaçığı var diyede tutturmadım bu tür yazılımların çoğunu virus programları VİRÜS olarak görüyor ki yalanda söylemiyor.
SAYGILARIMLA

invertor
03-12-2009, 18:27   |  #22  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: Kaya Erdoğdu  
Yorum olsun diye yorum yazacağım tabi niye arkadaşları uyarıyoruz yüklemiyoruz diyemi ?
Hem niye  yorumyazmayalım burası adı üstünde forum indirip incelemem çünkübilgisayarımda  klawyemin her tuşunu kaydeden bi program yok + güvenlikaçığı var diyede tutturmadım bu tür yazılımların çoğunu virus programları VİRÜS olarak görüyor ki yalanda söylemiyor.
 
 
Peki siz müneccimmisiniz  indirip incelemeden herhangi bir tarama yaptırmadan  neyin ne olduğunu nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz!
 
Bunun izahatınıda yaparsanız memnun olurum
 
Öyle boş boş yorum yazıp boşa post kasmayla bilgi sahibi olunmaz! Umarım bunun farkına varırsınız.
 
Saygılarımla

Kaya Erdoğdu
03-12-2009, 18:58   |  #23  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Programı indirmedende yorum yazabilirim  bu benim hakkım.Ayrıca neyin ne olduğunu açıklamışsınız zaten indirmemede gerek yok daha önceki mesajımdada söylediğim gibi bilgisayarımda klavye tuşlarımı kayıt eden program yokkkkkkkk.İndirmeminde hiç bi anlamı yok.Bütün açılan konulara saçma sapan anlamsız cevaplar verseydim zaten mesaj sayım bu kadar az olmazdı.Daha fazla konuyu dağıtmayalım.
SAYGILARIMLA

invertor
03-12-2009, 19:38   |  #24  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009
Alıntı: Kaya Erdoğdu  
Programı indirmedende yorum yazabilirim  bu benim hakkım.Ayrıca neyin ne olduğunu açıklamışsınız zaten indirmemede gerek yok daha önceki mesajımdada söylediğim gibi bilgisayarımda klavye tuşlarımı kayıt eden program yokkkkkkkk.İndirmeminde hiç bi anlamı yok.Bütün açılan konulara saçma sapan anlamsız cevaplar verseydim zaten mesaj sayım bu kadar az olmazdı.Daha fazla konuyu dağıtmayalım.
 
E belli oluyor işte nasıl yorum yaptığınız...
 
sormuş olduğum soruya  bile cevap  veremiyorsunuz
 
Sormuş olduğum soru;
Peki siz müneccimmisiniz  indirip incelemeden herhangi bir tarama yaptırmadan  neyin ne olduğunu nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz!

Fakat soru ile alakalı cevap yok .

Sanırım amacınız konuyu dağıtmak
Yazdıklarınızı hiçmi okumuyorsunuz nekadar gülünç bir duruma düştüğünüzün farkında değilmisiniz!

Bir okuyun bakalım nasıl yorumlar yazmışsınız?
 
Umarım bununların farkına varırsınız.
Saygılarımla

Son Düzenleme: invertor ~ 05 Aralık 2009 19:07
Kaya Erdoğdu
05-12-2009, 19:23   |  #25  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Be adam neyine tarama yaptırcam ben öle programları değil indirmek yakınlarından bile geçmiyorum.Sende hala tutturmuş müneccimmisin diorsun.Neyin ne olduğunu zaten açıklamışsın illa indirmemmi gerek diyorum bende. Söyle bakalım kaç kişi kullandı beğendi programını bunu sen biliyormusun bilmiyorsun bilmen için müneccim olman gerekir çünkü.Bu tür programlara kimsenin bilgisayarında yer yok.Programınızı kötüledik diye gülünç duruma düştük değilmii aslında iyi güzel yükleyin ben denedim (denemesem bile) takır takır çalışıyor desem beni yerlere göklere sığdıramassın değilmi.