Sorun çözüldü sanırım egemen, 2 gündür foruma girip yorum yapmadığına göre, iyi eğlenceler sana fpr gözlük teknolojili d2342p monitörünle üçüncü boyutta :)
Estafurullah tabiki sizle yorumlarımı paylaşıcam konu açmayı ve burda da yazmayı planlıyorum. Başka bir sorun vardı format attım harddiskle ilgili bir sıkıntı çıkmıştı o yüzden giremedim.
Öncelikle filmlerde şuana kadar indirdiğim 1080P 3D Filmler bunlar;
Green Lantern, Avatar, Thor, Rio, Tron Efsanesi.
Bunların arasında en iyi olanlar derecelendirme olarak 1. Avatar 2.Green Lantern 3. Tron Efsanesi 4. Thor 5. Rio (Animasyon-Biraz sıkıntı vardı izleyemedim)
Derinlik baştaki iki filmde mükemmel zaten sizde ayarlayabiliyorsunuz ama zaten ayarlanmışın üstüne çıktığınızda gözlerde bi değişiklik oluyor yani tavsiye etmem.
Oyun olarak denediklerim, Resident Evil V, Crysis 2, Battlefield 3, Street Fighter, Black Ops. Bunların arasından en iyi şekilde olan sıralama;
Resident Evil V, Crysis 2, Black Ops, Battlefield 3, Street Fighter.
Ve şöyle birşey var her oyunun profil bilgileri var hemen hemen her oyunun profili kendi içinden çıkan programda mevcut, eğer profili kayıtlı olmayan bir oyun oynıcaksanız profili kayıtlı değilse oyunu tanıttığınızda otomatik olarak normal 3D ayarlarında bir profil yüklüyor "Generic" diye bir profil. Fakat şöyle bir güzelliği var oyun içinde manzara derinliği, yakınlık derinliği vs herşeyi siz ayarlayabiliyorsunuz bu çok güzel bir özellik olmuş ve bunu kaydedebiliyorsunuz. İkincisi programın bir forumu var ve profili yüklü olmayan, aynı oyunun farklı profillerinin paylaşıldığı herkesin deneyip beğendiği ve koyduğu profiller burada mevcut hepsini deneyebiliyorsunuz. Ve oyun içinde Sanal 3D diye birşey var bunu açtığınızda daha da derinlik artıyor bazı oyunlarda girdiğinizde hiç olmuyor fakat Sanal 3D'yi açtığınızda derinlik geliyor. Örn. Battlefield 3.
Konu açtığımda daha da detaya inicem son cümlemide yazıyım. Öncelikle ekran kartınızın mükemmel güçlü sisteminizinde ona yakın olması gerekiyor eğer en yeni oyunları oynamak istiyorsanız. Şuan ki sistemim Intel Core i7 950 3.2 (Normalde overclock lu 4-4.2 ghzde kullanyorum fakat overclocklu denemedim hiç ayarlarım yeni aldığım ramlerle uyuşmadığı için yeni ayarlar yapıcam. Fakat 3D siz GTA IV'de herşey maksimum kesinlikle tek donma olmadan oynanabiliyordu eski ramlarde 3.2 de aksaklıklar oluyordu.) Herneyse 16gb 1600mhz Corsair Vengance ve Nvidia GTX 480 Amp. Bu sistemde Black Ops (Ultra detaylar + 1920x1080) Fps 30 ve altında geziyor. Hiç detay kalitesini düşürerek denemedim ama düşürünce donmıcağına eminim o yüzden sisteminizin sağlam olması gerekiyor.