Yeni Nesil Sıvı Ekran Koruyucu

ajt18
27-03-2014, 15:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Üretici olduğumuz için perakende satış yerine toptan şekilde satmayı tercih ediyoruz. Telefon, bilgisayar, televizyon gibi elektronik cihaz satışı yapan arkadaşlara ürünümüzü çok uygun fiyatlara veriyoruz. Istanbul içinde ikamet eden ve ürünümüzü toptan şekilde tedarik etmek isteyen arkadaşlarla yüz yüze görüşebilir ve ürünü deneyebiliriz.


Kullanım Videosu : 

BURADAN PLAYLİST ŞEKLİNDE ART ARDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.

1. Video Temizleme Solüsyonu Uygulanışıdır.
2. Video Ekran Koruyucu Sıvıyı Uyguladığımız Videodur.
3. Video Ekran Koruyucunun Darbe ve Sıvı Testidir.

Ürünün içerisinde bolca sıvı olduğu için tablet ve cep telefonuna yetecek kaplamayı yaptığını videoda görebilirsiniz. Tek bir mendil ile 3 cep telefonu ekranını rahatlıkla kaplayabilirsiniz.

Ürünü tek tek satma taraftarı değilim. O yüzden toptan alıp satmak isteyen arkadaşlara uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum. Adet miktarı arttıkça birim fiyatı düşecektir. Ayrıca 10000 adet ve üzeri alacak firmalara özel dış ve mendil ambalaj tasarımı yapılacak, ürünü kendi markaları ile satabileceklerdir. Satış ortaklığı sistemi talep yüksek olursa kurulacaktır. Internet üzerinden perakende satışlara e-ticaret sektöründen anlayan ve bu konuda tecrübeli bir ortak bulunduğu takdirde başlanacaktır. Tedarikçi olarak ürünü bizden alıp üstüne kar koyarak telefonculara satabilirsiniz. Ürünün son alıcıya perakende satışındaki birim fiyatı 20-25 TL civarıdır.

Fiyat olarak :

50        adet alımlarda birim fiyatı 6,00 TL
100      adet alımlarda birim fiyatı 5,60 TL
500      adet alımlarda birim fiyatı 5,00 TL
1000    adet alımlarda birim fiyatı 4,30 TL
5000, 10000 ve üzeri adetlerdeki talepleriniz için telefonla arayın.

Detaylar için pm, skype veya 0531 656 04 kırkbeş numarasından ulaşabilirsiniz.


Ürünün en önemli avantajları ekrandaki çizilmeleri önlemesi, darbeleri absorbe etmesi, parmak izi vb lekelerin 1 saniye içerisinde kolayca temizlenebilmesi, ekrana gelecek sıvıları dağılmadan tutup itmesidir diyebiliriz. Eski nesil jelatin film koruyucular ekranın netliğinin belirli oranlarda kaybolmasını sağlarken, sıvı ekran koruyucusu bu kaybı ortadan kaldırıyor. Ufak bir darbe ile çizilen film koruyucunuz sizleri rahatsız ediyorsa ve yılda 4-5 kere değiştirmek zorunda kalıyorsanız ürünümüz tam size göre.

Ürünümüz iki adet mendil ve bir adet mikrofiber bezden oluşmakta. Mendillerden dışı kırmızı olan temizleme solüsyonudur. Ekranın %100 temizlenmesi için gereken ön uygulamadır diyebiliriz. İçerisinde sadece ekran koruyucu mendil ve mikrofiber bez olan ürünlerde bezle silinen ekranda gözle görülmeyecek derecede kir, yağ gibi moleküller kalabiliyor. Bezle silindikten sonra ekran temiz görülse de ekran camınızın bileşenleri arasındaki tozlar, bakteriler her zaman varlar. İşte ön uygulamadaki temizleme solüsyonu bunları ortadan kaldırıyor. Bu mendili uyguladıktan sonra 10 saniye kadar bekleyip silebilirsiniz.

Dışı yeşil renk olan mendilimiz ise ekranımızın kaplanarak korunmasını sağlayan sıvı içerikli esas ürünümüzdür. Temizleme solüsyonu uygulanıp silindikten sonra bu mendili kullanarak ekran üzerine 20-25 saniye kadar uyguluyoruz. Çok değil, 25-30 saniye bekledikten sonra mikrofiber bez ile ekranımızı temizliyoruz. Temizledikten sonra 10 dakika bekleyip telefonu kullanmaya başlayabilirsiniz. Ama sıvının tam olarak kristalleşmesi ve ekranı korumaya alması için 3-4 saat gereklidir ve en az 6 saat cihazınızın sıvıyla temas etmemesini sağlayın. Ürün ambalajında 24 saat yazar ama o kadarına hiç gerek yok. Sıvı en az 6 ay koruma sağlıyor.

Tel: 531 656 04 kırkbeş
Skype: black.dexter

Son Düzenleme: ajt18 ~ 28 Mart 2014 15:46
ajt18
28-03-2014, 15:45   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

kullanım videosu eklenmiştir.

Son Düzenleme: ajt18 ~ 28 Mart 2014 15:46