Yeni Otomobil Alacaklar Dikkat!!!

godmin
16-05-2011, 05:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

İnternette son günlerin en çok konuşulan konulardan biri, kullanıcılara hayallerindeki otomobili çekilişsiz kurasız kazanma fırsatı veren Phenoma Challenge kampanyası oldu.

Lassa’nın yeni performans lastiği Phenoma için düzenlediği kampanyada, siteye giren kullanıcılar Mini Cooper’dan Kia Sportage’a, BMW 1.16i’den Volvo C30’a kadar geniş bir yelpazede 50 otomobilden birini seçiyor. Kendilerine her gün sorulan 3 soruyu zamanında ve doğru cevaplayan kullanıcılar, hayallerindeki otomobili kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. Yarışmayı geç duyanların endişe etmesine hiç gerek yok: 100 puanlık Altın Sorular’ın da yayımlanmaya başlaması ile iyice heyecanlanan yarışmacılar, yarışmanın son gününe kadar hayallerindeki otomobili kazanma şansını zorlayabiliyorlar.

Kampanyanın sonunda 1 kişi hayallerindeki otomobilin sahibi olurken, 1 kişi de Apple iPad2 sahibi olacak. Ayrıca 8 kişiye navigasyon cihazı, 40 kişiye de iPod Shuffle hediye edilecek.

İlk gününden yoğun ilgiyle karşılanan kampanyanın çeyrek finalinde kullanıcıları güzel bir de sürpriz bekliyor. Yarışmacılar yarı finalde webcam leri açık olarak yarışacak ve yarışma heyecanı internet üzerinden canlı olarak yayımlanacak.
Yarışmanın diğer bir ilginç yanı da mobil internet aracılığıyla da oynanabilir olması.

 Phenoma Challenge için özel olarak geliştirilen iPhone uygulamasını indirmek için: http://itunes.apple.com/us/app/phenoma-challenge/id436624156?mt=8


den yarışma detaylarını görebilirsiniz!!!