Yeni paylaşım portalı

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
TiTo
12-11-2006, 23:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Yeni bir işe kalkışmak, başlamak çoğu kez zor gelir insana; çünkü emek vermen, neticesini beklemen gerekir. Bu forum işi de biraz öyle aslında. Türkiye'de ADSL yaygınlaştıkça, forum sayısı da katlanarak artmaya başladı ve her bir sitenin neredeyse bir forumu var artık. Büyük şirketlerin mutlaka bir web sitesi vardır, ve bununla da yetinmemiş olacaklar ki forumlar açmaya başladılar. Ben bir bilgisayar dergisinin forumlarında bu forum olaylarıyla tanıştım; ama hergün yeni bir şey öğrendim. Çünkü forumlar sürekli gelişiyor ve yeni şeyler öğreniyorsunuz.

Bu forumu açmaktaki amacımız sizlere ulaşmaktı elbette öncelikli olarak. Piyasada bu kadar forum varken baştan pes edebilir, bu işe girmeyebilirdik. Ama biz riski göze aldık, ve sıfırdan bir forum yarattık ve elimizden geldiğince bu foruma bir şeyler katacağımıza inandık. Fakat sizin desteğiniz, varlığınız olmadan elbette bizim herhangi bir şey yapmamız anlamsız; sizi her zaman yanımızda görmek isteriz, çünkü müşterisiz satıcı olamayacağı gibi üyesiz de forum olmaz.

Forumumuzu elimizden geldiğince diğer forumlardan farklı şekle sokmaya gayret edeceğiz, zira her şeyin birbirine benzediği bu alemde farklı olmak büyük bir avantaj ama bir o kadar da zor bir durum. Ancak biz baştan bu işe niyetlendik ve tüm azim ve sabrımızla bu işin üstüne gideceğiz. Forumumuzun herkese hitap ediyor olmasını amaçladık; yani her kesimden insanı burada buluşturmak istiyoruz. Zaten forumun da amacı bu değil midir? Farklı görüşleri bir araya toplamak, tartışmak, konuşmak, eğlenmek... Bunların hepsini burada bulacaksınız; ama elbette daha forumumuz bebeklik döneminde. O yüzden bazı eksiklikler için affınıza sığınıyoruz. Ama ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağımızı söyleyebilirim.

Başlamak işin yarısıdır derler; biz de bunu yaptık. Unutmayın ki bu forum hepimizin; hep birlikte foruma katkı sağlayarak bir yerlere gelebiliriz. Desteğinizi bekliyoruz.



theironman
12-11-2006, 23:42   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

güzel bi foruma benziyor, ama daha çok işi var; biraz daha gayret, vbulletin ile iyi yoldasınız...

TiTo
23-11-2006, 22:21   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Teşekkürler amacımız sadece paylaşım olduğu için forumumuz bütün misafir üyelerimize açıktır:)

erensaricicek
24-11-2006, 14:14   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

guzel bi site tbr uye oldum :D

TiTo
25-11-2006, 17:18   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Teşekkür ederim yorumlarınız için:)