Estflah chip online olarak yardımcı olmayı çok severiz çok yardımseveriz:))
Doğrusun söylemek gerekirse vistayı neden kötülediklerini hala anlamış değilim yetrli sistemler için vista şart oldu artık.
Bu konu okadar çok tartışıldıki hala bir çıkar yol bulunamadı; fakat her şeyde olduğu gibi burada da kullanım amacı çok önemli kullanıcağın programlar vista altında sorunsuz çalışıyorsa ki artık vistaya uyumsuz program kaldımı bilmiyorum xp ile devam etmek çok mantıksız vista her şeyden önce daha güvenli daha kararlı ve çok daha görsel.
ben vistayı 2007 temmuz ayından beri zevkle kullanıyorum :))sp1'de yoktu ozamanlar hiç bir sorunum olmadı sp1le daha mükemmel oldu şimdi ilk yüklediğimden beri xpye dönmedim.
Yani bu saatten sonra xp ile yola devam etmek çok gereksiz zaten alışınca asla vazgeçemessin vistadan(windows 7 gelene kadar tabi)
Öyle alışkanlıklarını çabuk bırakan bir toplum değiliz sorun burdan kaynaklanıyo heralde vista burada suçsuz bence :))
Yetersiz sistemler hariç yorumlarım için.