Yeni Surface Mini iddiaları!

CHIP Online
28-05-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Surface Mini'nin, tanıtıma saatler kala neden yok olduğu hala tartışılıyor. İşte yeni iddialar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... ddialari_47368.html

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

Microsoft'un Surface Pro 3 ile tanıtması beklenen Surface Mini'nin, geçtiğimiz hafta tanıtılmaması herkesi şaşırtmıştı. Bu durum hakkında ortaya pek çok iddia atıldı, atılmaya da devam ediyor...


Gelen yeni bilgilere göre Microsoft, Surface Mini'yi gerçekten de tanıtmayı planlıyordu ama bu tanıtım son dakikada iptal edildi ve gelecek bir tarihe ertelendi. Bunun bir kaç nedeninin olduğundan söz eden kaynaklar, en önemli nedenin, sadece 15.000 ila 20.000 arası Surface Mini üretilebilmesi ve daha fazlası için üretim sıkıntısı yaşanması olduğunu söylüyorlar.


Bir diğer neden ise, Microsoft Office yazılımının dokunmatik ekran desteğinin beklenmiş olabileceği. Microsoft Office'in dokunmatik ekran destekleyen sürümü Ağustos ayında yayınlanacak.


Daha önce de, Surface Mini'nin, Stephen Elop'un kararıyla tamamen listeden silindiği konuşulmuştu. Ama bu son iddialar, kulağa daha gerçekçi geliyor.


Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Surface etkinliğinde "Mini" bir cihaz yoktu ama Microsoft 12 inçlik Surface Pro 3 modelini tanıttı. Microsoft, Surface Pro 3 tableti için "Dizüstü bilgisayarınızın yerini alacak" diyor...

Tüm Konu: Yeni Surface Mini iddiaları!

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

Kaynak: www.chip.com.tr