Yeni tablet ve notebook'lar onu bekliyor

CHIP Online
22-10-2013, 18:20   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu haber, Windows 8.1 için optimize edilmiş Intel'in mobil işlemcisini bekleyenler için!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... bekliyor_43259.html

Intel'in Windows 8.1'li işlemcilerle uyumlu olarak üreteceği Broadwell işlemcilerin, 2014'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağı açıklandı.


Intel'in CEO'su Brian Krzanich gazetecilere yaptığı açıklamada, bunun küçük bir gecikme olduğunu ve üretimin 2014'ün erken döneminde başlayacağını vurguladı.


Krzanich, bir ay önce Intel Developer Forum'da, HP'nin ürettiği ve Broadwell işlemcisiyle çalışan bir Windows 8.1 notebook prototopini göstermiş ve Windows 8.1 için optimize edilmiş yeni Broadwell işlemcilerin yakında üretime gireceğini haber vermişti.


Broadwell işlemciler, notebook'lar, tabletler ve hibrid cihazlar için daha iyi performans ve daha uzun pil ömrü sunuyorlar. Intel'in şimdilik, Broadwell işlemcilerin masaüstü versiyonuna dair bir açıklaması olmadı. 


Intel'in yeni işlemcileri ile beraber, 2014 başında, mobil cihazlarda pil dayanma süresinin çok daha fazla uzayacağı ve performansta da çok önemli bir artış olacağı beklentisi piyasada yayılmış durumda. Broadwell işlemciler hakkında yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tüm Konu: Yeni tablet ve notebook'lar onu bekliyor

Kaynak: www.chip.com.tr