Yeni ürünlere ulaşmanın en kısa yolu

CHIP Online
15-04-2011, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Elinizdeki telefon eski mi? Peki dizüstünüz yavaş mı çalışıyor? Kırın gitsin! Neden mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yeni ... isa-yolu_26366.html

Resimlerle: Değişen 10 teknoloji!

Teknoloji hızlı bir şekilde gelişiyor ve bu gelişime ayak uydurmak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Özellikle teknoloji alanında çalışan kesim için, teknolojik ürünleri takip etmek ve onlara sahip olmak ayrı bir dert.

Öyle görünüyor ki bazı şirket çalışanları teknoloji çılgınlığına yetişmenin ve bunu çok da ucuza çıkarmanın bir yolunu bulmuşlar. İngiltere, Almanya ve Fransa'da yapılan, 600 Enformasyon Teknolojisi müdürü ve 3000 adet bilişim sektörü elamanın katıldığı bir anketin sonuçları fazlasıyla şaşırtıcı. Bir şirkete bağlı olarak çalışan firma temsilcilerinin birçoğunun kendilerine sağlanan teknolojik cihazları yenilemek için, bu cihazları kırdığı ya da değişmesine olanak sağlayacak ölçüde zarar verdiği ortaya çıktı.

Mozy'e göre;
yapılan bu hareketin en büyük sebebinin, firma çalışanlarının eski teknolojiye tahammülü olmaması olarak vurgulandı. İngiltere'nin teknolojik aletlerini beş yıl, Almanya'nın üç yıl iki ay ve Fransa'nın iki yıl yedi ay içerisinde değiştirmesiyse bu duruma çok büyük bir örnek teşkil ediyor.  

Yine de geçmişe bakıldığı zaman, günümüz çalışanlarının cihazlarına verdikleri zararın fazlasıyla düştüğünü söylemekte fayda var. Fakat İngiltere'deki çalışanların yüzde 13'ünün, Fransa'dakilerinse yüzde 20'sinin halen bu yola başvurduğunu da unutmamak lazım.

Tüm konu: Yeni ürünlere ulaşmanın en kısa yolu

Resimlerle: Değişen 10 teknoloji!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cep telefonunuzu yenisini almak için kırar mıydınız?