Yeni Xbox için heyecanlandıran tarih!

CHIP Online
05-03-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni PS4'ün "ucundan" tanıtılmasının ardından sıra yeni Xbox'a geldi! İşte son bilgiler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... an-tarih_38870.html

Resimlerle: En iyi 10 Xbox 360 oyunu!

Sony &lt;span style="text-decoration: underline;">20 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği PS4 tanıtımı </span>ile çok konuşuldu. Peki, 2012 yılının son aylarından itibaren bir orada, bir burada farklı prototipleriyle gözüken yeni Xbox ne zaman ortaya çıkacak?


Öyle görünüyor ki artık sene sonuna kadar beklememize gerek kalmayacak. CVG'den yayılan habere göre, Microsoft E3'den önce yeni Xbox'ı tanıtacağı özel bir gün düzenleyecek. Yeni Xbox'ın tam olarak neye benzeyeceği konusundaki net açıklamaların da aynı etkinlikte açıklanması beklenyor. Yani Sony gibi, konsolsuz bir konsol tanıtımı yapılması beklenmiyor.


Tüm bu açıklamalara ek olarak, adının gizli tutulmasını tercih eden bir Sony yetkilisi de, Microsoft'un Nisan ayında Sony'ye cevap vereceğini söylüyor... Bir diğer dikkat çeken nokta ise, Microsoft'un halkla ilişkiler konusunda yıllardır beraber çalıştığı şirketlerden birisinin, kısa zaman önce "XboxEvents.com" isimli domain'i almış olması.


Her ne kadar çok zor bir ihtimal gibi gözüküyor olsa da Microsoft'un Nisan ayında yapacağı tam teçhizatlı bir tanıtım, Sony'yi alaşağı edebilir. Zira Sony halen konsolun kendisini görücüye çıkarmış değil.

Tüm Konu: Yeni Xbox için heyecanlandıran tarih!

Resimlerle: En iyi 10 Xbox 360 oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr