Yeni Yatak Odaları Daha Modern Çizgilere Sahip

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kayhan Bolat
06-09-2016, 13:52   |  #1  
Kayhan Bolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

 

Huzuru evlerde arayan kent insanı, dinlenmeye ayırdığı zamanın konforlu olmasına ayrı bir önem veriyor. Bu nedenle rahat ve vücudun şeklini alarak maksimum dinlenme sağlayan yataklardan geniş sürgülü kapılarla oluşturulan gardıroplara kadar her noktada rahatlığı simgeleyen yatak odaları, yeni sezonda daha modern çizgilere sahip olacak.

Yemek Odası Takımı Bu Sezon Şok Daha Zarif

Yemek odası takımı alacaklar bu dönemde biraz daha şanslı olacaklar, artık geniş ve çok yer kaplayan yemek masalarının yerini aşılabilen ve işlevsel masalar alıyor. Tabakların konulabildiği kapaklı dolaplar ise daha modern çizgilere sahipler. İyi bir yemek odası oluşturmanın ilk şartı, gün içinde birbirlerini görmeyen aile bireylerinin bir araya geldiği yer olması nedeniyle rahatlığın ön planda olması. Yemek masalarında yenilen yemeğin ardından günün konuları masa başı toplantısında konuşulabilecek bir ortam arayışında olanlar bu sezonda yemek odası modellerinden gözlerini alamayacaklar. 

Yemek Odaları Uzun Zaman Geçirilen Mekanlar Oldu

Yemek odaları, artık çok daha işlevsel bir noktaya geldi. Soft renklerin yanı sıra, gözü yormayan tasarımlara sahip yemek odaları, aile bireylerini sıcak bir ortamda bir araya getiriyor. Siz de yemek odanızın yeniden oluşturulmasını isteyenlerdenseniz, size özel çözümler; yildizmobilya.com.tr adresinde sizi bekliyor.