Yepyeni bir iPhone hatası daha!

CHIP Online
28-06-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bazı iPhone kullanıcıları, yeni telefonlarına kavuştuklarında kötü bir sürprizle karşılaştılar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yepy ... asi-daha_20908.html

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

iPhone 4'te yaşanan sinyal sorunundan sonra başka bir hata daha dikkatleri üzerine çekti. Bazı iPhone 4'lerin yan tarafındaki ses kontrol tuşları yanlış yerleştirilmiş.

Telefonun yanında gösterilen tuşlarda resimde de gördüğünüz gibi üstteki tuşun "+" olması gerekiyorken, alttaki tuş "+" olmuş durumda. Ancak tuşların fonksiyonlarında bir değişiklik yok, üstteki üzerinde "-" işareti olan tuşa bastığınızda ses açılıyor, alltaki "+" işaretli tuşa bastığınızda ses kısılıyor. Yani yalnızca işaretlerin yerleri değişik.

Belki sinyal sorunu kadar büyük bir sorun değil ama kim yeni aldığı bir telefonunda özellikle iPhone 4'te böyle bir hata görmek ister ki?

Tüm konu: Yepyeni bir iPhone hatası daha!

İzleyin: iPhone 4 Resmen tanıtıldı!

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu hata sizi rahatsız eder mi?

uGuR.uK
28-06-2010, 17:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

asıl bu tuş farkı pek mühim değil bence, en nihayetinde basınca işlerini görüyorlar. ama foxconn işçileri iyi intikam almışlar :)

darkhunter
29-06-2010, 03:53   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

açıkçsı rahatsiz eder; çünü bu olay o şirketin yaptığı işi ne kadar önemsediğini gösterir ki- bu kadr basit bir şide hata yapıyorlarsa gerisini siz düşünün.

AkyüzCan
29-06-2010, 14:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
278 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

KahkahaAlkış Çok yaşa sen apple..! Bu kadar sıkıntı içinde bizi gene güldürdün yaa ; "Allah" seni başımızdan eksik etmesin...
                Benzer bir konuda yazdığım yanıtı ısıtıp tekrar sunmak zorunda kalacagım;
 
  
  ***    "... AR-GE özellikle apple gibi - ki computeri isim başlığından kaldırıp ; ey teknoloji milleti insanlari ben artık sadece bilgisayar donanımı ve yazılımı ile iştigal eden değil ,bileşim ve telekominakasyon konusunda da sav sahibiyim diyen. - bir firma için çok ama çok önemli bir departmandır.Ar-Ge nin içinde yapısı gereği araştırma geliştirme olduğu gibi " final action" test başlı başına bir önem taşır...Nihai Tüketici eşdeger anlamıyla Son Kullanıcı eline Ulaşmadan Prototip Aşaması da dahil olmak üzere üretim projeksiyonunda cihazlar gerek donanımsal gerekse yazılımsal olarak onlarca hatta "yüz"lü adetlerle test uygulamalarından geçerler;peki buraya kadar her şey iyi de,bu hatalar daha öncede ( iphone3 )  başta fransada olmak üzere avrupa kıtasında hatta kullanıcı yaralanmalari ile sonuçlanan batarya ısınması sonrası gelen tıssss sesi ile vukuu bulan patlamalar bu testlerde ortaya çıkmaz mı ??? Tabiiki Çıkar ; he peki sorun Ne ???             
         
          " TÜKETİCİYE  SAYGI " yı  "Kar ve Pazarlama Hedeflerinin üstüne K O Y M A M A K . . !
  
   Dikkat ederseniz tüm bileşim dünyasi büyük bir yarış içerisinde bize teknolojik ürün yetiştimek , yeniliklerle tanıştırmak için degil maalesef. 4 X 100 bayrak yarışının asıl amacı tekelci sermayenin endüstri toplumunun acımasız etik ilkeleri hiçe sayan kar kaygısı. Bu süreçte iphone 4 ün yukarıdaki nedenlerden dolayi erken piyasa görmesi için teknik testleri ilgi departmana büyük bir baskıyla çok acele ve erkene aldırtıp  " summer season " denilen akıllı telefon pazarının satış trendlerinde en iştah kabartan dönemine yetiştirilmesi için elinden geleni yapmıştır apple kurmayları...
   Peki tüketici yani bizler Gülümseme bilen bilir bu konuda zaten sınıfta kalan firmalarin başında gelir apple  ;..."

  

    Bizlerin size göstermek istedigi ise farklı tema iste Apple iste tüketiciye (Son Kullanıcısına) SAYGI 


*** : https://www.chip.com.tr/forum/iphone-4-te-inanilmaz-hayal-kirikligi_t168152_wp2.html#899179#ixzz0sEsRDpvJ   konulu forumdaki yanıtımdan alıntıdır...

Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 29 Haziran 2010 14:21