Yerleşimde Farklı Bir Çözüm

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kayhan Bolat
05-09-2016, 18:45   |  #1  
Kayhan Bolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

 

Deprem, sel, tsunami gibi doğal bir afet sonrası, yangın, savaş veya bir mülteci göçü gibi durumlarda insanların barınması konusu, çok önemlidir. İşte tam bu noktada, hızlı ve ekonomik olarak üretilen yapılar, çok önem arz etmektedir.

                 Ön aşama olarak fabrikada üretilerek, demonte (parçalar halinde) olarak sevk edilen bu prefabrik ürünler, yerinde montaj edilmektedir. Ama montaj öncesinde, mutlaka zeminin beton ile kaplanması gerekmektedir.

            Firmalar bu prefabrik yapıların, hem alt yapı hazırlanmasını yapmakta ve hem de çatı aksamı ve duvar panellerinin montajını da kendileri yapmaktadırlar.

            Bu prefabrik yapıları isterseniz sadece kaba inşaat olarak teslim alabilirsiniz ya da talebe bağlı olarak, badanası yapılmış, su ve elektrik tesisatı tamamlanmış olarak da teslim alabilirsiniz. Tabi ki arada mutlaka fiyat farkı olacaktır.

                İhtiyaca göre üretilen prefabrik yapılar, çeşit olarak da farklıdır. Örneğin; Eğitim Binaları, Sağlık Binaları, Duş-WC Binaları, Yatakhane Binaları, Yemekhane Binaları, Sosyal Tesisler, Ofis Binaları, Acil Yerleşim Binaları şeklinde yapılmaktadır.

                Sizler, ihtiyaçlarınız için profesyonel çözümler üretmek istiyorsanız, internet üzerindeki; deneyimli, kaliteden ödün vermeyen kurumsal firmalar ile irtibata geçin. Link adresi ozgeyapi.com sitesi bunlardan biridir.