Yerli sosyal ağ projesi Beni Duy

SaraSapsiuoup
25-11-2016, 01:38   |  #1  
SaraSapsiuoup avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

Merhaba uzun süredir çalıştığım projemi an itibari ile tekrar yayınladım. Tamamen sıfırdan kodlanmış olup hiç bir şekilde hazıra konulmamıştır. Şuan deneme amacı ile tekrar yayına sokmuş bulunmaktayım. Önceki halini belkide hatırlayanlar vardır yaptığım değişiklikler ilk etapta front-end kısmında oldu. Sonrasında back-end kısmında ki tüm kodları yeniledim,belirli bir şemaya oturtup olabildiğince clean code dediğimiz yapıya uymaya çalıştım.

Sorabileceğiniz mantıklı sorular ve cevapları 


Neden mesajlaşma gibi önemli özellikler yok ?
-Aslında hali hazırda sorunsuz olarak çalışan bir chat sistemi bulunuyor ancak şuan ki yapısını yeterli bulmadığım için biraz daha geliştirip öyle yayınlamaya karar verdim.
Muhtemeldir ki uçtan uca şifreleme denilen özelliğe benzer bir özellikle ile yayınlayacağım. Bunun dışında etiketleme,video,resim yükleme ve gönderi düzenleme gibi çok bariz özellikleri de henüz eklemiş değilim. Çok kısa bir süre içinde canlı yayın özelliği de dahil tamamı yayında olacak.

Diğerlerine göre ne farkı varda bunu kullanalım ?
Şuan kıvranarak sizlere gereksiz binlerce neden sayabilirim ama bunlar hiç bir işe yaramayacak. Şuan için bir farkı yok gayette eksilerle dolu bir proje..
Zaten geliştirmeye başlarken de öyle vay efendim onları bırakıp bunu kullanın bu yerli gibi klişe şeyler düşünmemiştim. Sadece canım sıkıldığında bir saat falan üstünde çalıştığım bir "şey" di bu öylede devam ediyor şuan.

Destek olmak isteyen değerli forum üyeleri bana forum üzerinden ulaşıp tüm önerilerinizi sunabilirsiniz. Bende projeye dahil ederim.. Sevgilerle


Beniduy

Son Düzenleme: SaraSapsiuoup ~ 25 Kasım 2016 01:38 Neden: