Yılbaşının en eğlenceli anlarını onunla çekin

CHIP Online
17-12-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yılbaşı akşamının en eğlenceli anlarını yüksek kalitede çekmek ve paylaşmak, bu kameranın işi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yil ... la-cekin_37448.html

Samsung Electronics, yüksek zumlu WB150F smart fotoğraf makinesi ile kullanıcılara en eğlenceli yılbaşı hediyesini sunuyor. Kullanıcıların fotoğraf çekme, paylaşma ve saklama alışkanlıklarını değiştirecek olan Samsung WB150F, yılbaşı fotoğraflarınızı en iyi kalitede çekmenize ve anında paylaşmanıza olanak tanıyor.


Fotoğraf çekin, anında paylaşın, bulutta saklayın!


Yüksek zumlu Samsung WB150F smart fotoğraf makinesi ile çektiğiniz görüntüleri sabit diske aktarmak için kablolar ile uğraşmak zorunda kalmayacağınız bir yılbaşı hediyesi sunuyor. Otomatik yedekleme fonksiyonu, Samsung Cloud Hizmetleri ve Microsoft SkyDrive'da yer alan ücretsiz veri depolama alanlarından faydalanma gibi özellikler sunan Samsung WB150F ile, yılbaşı fotoğraflarınızı sınıflandırmak ve saklamak çok rahat olacak.


Loş ışıklı partilerde bile en iyi sonucu elde edin


720/30p HD çekim özelliği bulunan Samsung WB150F ile çekilen tüm videoları HD formatta paylaşabilir, Motion Photo (Hareketli Fotoğraf) özelliği ile normal bir fotoğrafta yer alan bir öğeyi canlandırabilir ve karenin içindeki diğer her şeyi durdurabilirsiniz. WB150F'nin çekim şartlarını belirleyen Akıllı Otomatik 2.0 özelliği ile loş ışıklı partilerinizde bile iyi bir sonuç almanız garantileniyor.


Samsung WB150F ile yılbaşında çekeceğiniz en unutulmaz fotoğraf ve videoları, Wi-Fi özelliği sayesinde en hızlı ve kolay şekilde Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleyebilir ve e-posta yoluyla sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 18x optik süper zum lensleri bulunan Samsung WB150F, yılbaşının en küçük detaylarını bile yüksek netlikte yakalamanızı sağlayacak.

Tüm Konu: Yılbaşının en eğlenceli anlarını onunla çekin

Kaynak: www.chip.com.tr