yoncu.com " VDS , Hosting , Domain!

meliherencicen
27-02-2014, 19:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Yöncü Bilişim Çözümleri!

Merhaba arkadaşlar,değerli Forumhaz.Com üyeleri bugün sizlere sitemizin ve bizlerin yıllardan beri kullandığımız ve bu sitemizin barındığı hosting firmasını merak edenler oldukça çok olduğu için tanıtma gereği duydum. Açıkcası bizim gibi bu webmaster işlerinde olan herkes az çok bilir Yöncü Bilişimi buna karşılıkda bir o kadar bilmeyenler mevcut.

Peki kim bu Yöncü Bilişim İnternet Çözümleri

Bu soruya cevap olarak Yöncü Bilisimin kendilerinin çok güzel ve net ifade eden şu yazılarını paylaşmak isterim...

Alıntı:Şirketimiz 2010 yılı sonunda kuruluşuna karar vererek limited şirket olarak açılışını yapmıştır. 2 ortaktan oluşmaktadır. Kuruluş öncesinde şirketimiz ortakları 10 yıldır bilişim sektörde farklı firma ve ünvanlar altında hizmet vermkete olup dünya piyasa ve uygulamalarını takip ederek müşterilerine en uygun ve en stabil hizmeti sunma amacıyla Yöncü Bilişim adı altında birlikte çalışmaya başlamışlardır.Ortaklarımızdan Selim bey aynı zamanda şirket müdürü olup genel yönetim ve kararları kendi uygulamaktadır. Şirketimiz, müşterilerine 7/24 hizmet kesintisiz hizmet vermek amacı ile personellerine özel eğitim vererek, bilgi seviyeleri değerlendirilip işe almaktadır.Şirket ortakları profesyonel derecede hakim oldugu aşağıda belirtilen konularda tüm çalışanlarını bizzat eğitmekte, denetlemekte ve sınav tabi tutmaktadır.
+ Bilişim hukuku ve Uluslar arası alan adı kuralları,
+ Güvenlik açıkları, çözümleri ve olası saldırı tedbirleri,
+ Stabil yazılım geliştirme, yönetim ve organizasyonu,
+ Kendi kendine problem çözümü sağlayan yazılım mantığı,
+ Problemlerin tespiti, çözümü ve tekerrür önlemleri,
+ Hızlı problem çözümü için düşünce kural ve teknikleri,
+ Log analizi, sınıflandırma, takip ve tespit adımları,
+ Servis, api ve yazılım/program entegrasyon çözümleri,
+ Network yapı, güvenlik stabillik ve performans çözümleri,
+ Web ve Mail sunucuları yönetim, denetim, takip sistemleri,
+ Stabil ve problemsiz anlık yedekleme ve geri gönüşler,
+ Alan adı uzantıları, yapıları ve dns çalışma mantıkları,
+ DNS ve Whois sunucular, kurulum, yönetim ve stabilliği,
+ Programlama ve Web Yazılım konusunda profesyonellik,
+ Asp.Net,PHP,HTML,JavaScript ve(ya) Ajax ile proje geliştirme,
+ Muhasebe kural, hesap ve vergi yükümlülükler yönetimi,
+ Site yazılım ve güvenlik analizi ile açık tespitleri, çözümleri,
+ E-Ticaret yapısı, kuralları, mali işleriş ve sanal pos yapıları,
+ Pazarlama stratejileri, müşteri portföyü seçimi, sunuş ve ikna yöntemleri,
+ Web tabanlı reklam, organizasyon ve tanıtım çalışmaları,
+ + + + daha bir çok eğitim ve tecrube.
Şirket merkezi İstanbul, Y.Dudullu'da bulunmaktadır. Şirketimizin Türkiye ve dünya genelinde yüzün üzerinde alt bayisi bulunmaktadır.

Bu yazının bulunduğu sayfaya şu adresten ulaşabilirsiniz. Tıklayın !

Peki diyeceksiniz neden Yöncü Bilişim'i tercih ettiniz...

Burada size kampanyalarından,paketlerinden vs bahsetmiyeceğimden emin olabilirsiniz.İleride bunlardan bahsetcem ama bu kısımda değil.Burada bahsedeceğim şey 10 yıllık webmaster hayatımda bu kadar işini layıkıyla yapan bir firma görmedim açıkcası. Yöncü Bilisim'i keşfetmeden önce birçok hosting firmasıyla çalıştım ve habire sıkıntılar yaşadım ve bir türlü düzenli bir web sayfasına sahib olamadım açıkcası en ufak bir arızada sitem gidiyordu ve sürekli hesabım donduruluyordu.Çok sıkıntılar çektim,harcadığım o kadar emeklerin ufak bir sorunla hiç olduğunu gördüm ve artık dedim yok başka bir firma bulmam lazım dedim.

Bundan dolayı çok titiz bir araştırma içerisine girdim ve pekçok kişiye sordum ve en son Yöncü Bilisim'i tavsiye eden bir abimiz çıktı yıllardır kendisinin buradan hizmet aldığını ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdiler.Bunun üzerine bir bakınayım diyerekten YöncüBilisimin kapılarından içeri girmiş oldum. (Kapılarından derken browser'dan yani yeni sekme açarak tabii ki  )

Ücretsiz hizmetlerinden yararlandım ilk başlarda bunlardan birisi ise 1 Ay süre ile verdikleri .tk +hosting hizmetinden yararlandım,her sıkıntıma çok samimi bir dille yardım ettiler destek oldular. Ben bir bilişim firmasından bunu beklerdim ve YöncüBilisim gerçekten bunu çok iyi yaptığını kanıtladılar şahsıma. Her ticket atmamamdan birkaç dk veya birkaç saat sonra detaylı bir şekilde geri dönüşler aldım ve sorunlarım büyük ölçüde çözüme kavuştu. 1 yıl kadar böyle ücretsiz hizmetlerinden yararlandım daha sonra dedim tamam artık asıl projemi gerçekleştirme zamanım geldi diyerekten ilk ücretli hizmetlerini aldım kendilerinden. Şuan kendilerinden oldukça mennunum ve bir süre daha Yöncü Bilişim ile devam edeceğimizi belirtmek isterim.

İsterseniz kendi fikirlerimizden ve düşüncelerimizden çıkarak Yöncü Bilişim'in ne gibi faydaları var ?, Paketleri,avantajları,kampanyaları nelerdir gibi konulara değinelim mi ? Haydi bakalım ozaman başlayalım anlatmaya 

Öncelikle 7/24 destekleri var gecenin bir yarısı bile açtığım destek mesajlarına cevap verip sorunumu çözmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar. 

Aynı zamanda sunucuları ve hostingleri güvenlik açısından o kadar iyi ki shell felan geçirseniz bile bu zararlı kodlar çalışmadığından sitenize zarar veremiyorlar. 

Bu siteden neler satın alabilirsiniz ; 
- Alan Adı 
- Hosting (Windows, Linux) 
- Reseller hosting (Windows, Linux) 
- Sunucu VPS - VDS (Windows, Linux) 
- Web tasarım yaptırabilirsiniz 
- SSL Alabilirsiniz 
- SMS Alabilirsiniz smslerini internet üzerinden atabilirsiniz. (Yeni alan adı alımlarında pakete göre ücretsiz sms hakkı veriyorlar) 

En beğendiğim özelliklerinden biri buradan alış veriş yaptıkca size bazı haklar tanıyorlar örneğin veresiye hosting alan adı alma gibi. 

Ödemeleri istediğiniz karttan , paypal dan , telefondan gibi bir çok alternatif şekilde ödeyebilirsiniz.. 

Demem o ki bu firmayla çalışmaya başladıktan sonra kafanız rahat olacaktır. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.. 

Sürekli kendini geliştiren bu firmayı biraz daha inceleyelim.. 

Destek Yolları : 

1- Ticket bırakarak destek alma 

Buraya tıklayarak Ticket sistemine bağlanabilir ve kolayca sorununuzu,isteklerinizi,önerilerinizi burada dile getirebilirsiniz.

Çeşitli Hosting Paketleri !

Her bütçeye ve herkesi tatmin edecek birçok paketleri ve kampayanları mevcuttur.Aşağıda ki resimde anlıyacağınız gibi fiyat bakımından gerçekten ideal bir firmadır.


En iyi paketi de 38,99 TL ye sınırsız verdiği hosting diyebilirim. 


Sadece hostingin olması yetmiyor biliyorsunuz o hosting le internet arasında bağlantı kuran domaine'de yani alan adına'da ihtiyaç var değil mi ? İşte YöncüBilişim'den alınabilen alan adları : 

.org 14TL 
.in 8TL 
.biz 10TL 
.pw 11TL 
.com 21TL 

Not: Artık YöncüBilişim'den türkçe karakterli alan adları alabilirsiniz. (Örneğin : türkçe.com, ağaçfrm.com) gibi Türkçe harflerden oluşan ö,i,ü,ş,ç,ğgibi karakterleri kullanarak alan adı satın alabilirsiniz.

Web Tasarım Hizmetleri 

Evet arkadaşlar YöncüBilişim'i anlat anlat bitiremeyiz,herşeyi burada anlatırsak veritabanımız bunu kaldıramaz yoksa  Biz genel olarak tecrübelerimiz,bildiklerimiz,yaşadıklarımız sizlere en samimi ve içten bir şekilde anlatmaya çalıştık.Bundan sonrası size kalmıştır tercih sizin yine ama şiddetle önerdiğimizi birkez daha söylemek ve altını kalın bir çizgiyle çizdiğimizi söylemek isteriz.

Siteye aşağıda ki adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.yoncu.com

Max. 1 Saatte Yanıt Suresı.

YöncüBilisim detaylı bir Sıkça Sorulan Sorular Bölümü mevcuttur eğer aklınızda takılan bir yer var ise bu bölümde ki başlıkları okuyarak yanıtlarını bulabilirsiniz.

http://www.yoncu.com/sss

Firma Adresi ve İletişim Adresleri :

Y.Dudullu Mh, Bayrak Cd, No:12 Ümr/İST 
Tel: +90 (216) 606 00 96 - Faks: +90 (216) 344 18 90