YotaPhone 2

muratahsin
20-12-2014, 14:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Teknolojide en önemli şey farkındalık oluşturabilmektir. Özellikle akıllı telefonların ilk çıktığı günlerde göstermiş olduğu etki sonraki teknolojik değişimler çok hızlı olsa da o kadar etkili olmamıştır.

Akıllı telefonların ilk versiyonu ile en son versiyonu arasında tasarım , ekran, işletim hızı gibi bir çok farklılıklar mevcuttur fakat bu değişimler artık insanları çok şaşırtan beklenmedik bir değişim olmamıştır.


Yotaphone 2 son 10 yılda üretilen telefonlara göre farklı bir özellik ile karşımıza çıkmıştır.  Özellike arka ekranın da kullanılabilir olması telefonlarda farklı bir dönem açacaktır.

Akıllı telefonların en büyük sorunu pil ömrünün kullanım dolayısıyla çok sürmemesidir.  Özellikle text sayfalarında kullanılabilecek arka ekran kindle ile benzer görünüme sahiptir ve şarj tüketimi çok azdır.  E-Posta yazarken ya da herhangi bir belgeyi okurken LCD için harcanması gereken enerjiden kurtulmuş oluyoruz.

Uçakla seyahatin artması ile birlikte kağıt biniş kartları yerini mobil biniş kartlarına bırakmıştır ve bu uygulama Türkiye'de birkaç havalimanında kullanılabilmektedir fakat yaşanması en büyük sorun telefonumuzun şarjının bitmesi dolayısıyla mobil biniş kartımıza erişmememizdir.  Yotaphone 2 şarjı bitse de en son görüntüyü arka ekranda tutması ile bu oluşabilecek sıkıntıdan kurtarmaktadır.

 YotaPhone 2 performans olarak diğer akıllı telefonlar ile kıyaslandığında daha iyi bir performans gösterip gösteremeyeceğini zaman gösterecektir fakat özellik özellikle şarj konusunda sıkıntı yaşayanlar için güzel bir alternatif olacaktır.

Kaynak: www.tasarlagelistir.com

salimm
01-01-2015, 13:57   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

ilginç bir telefon ama performansının nasıl olduğu önemli.

Şarjının uzun süre gitmesi gerçekten avantaj, telefonu hergün şarj etmekten bıkmış biri olarak.