You might not be able to acces anything on th..

Kaan Selim
26-05-2020, 20:22   |  #1  
Kaan Selim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2020

Herkese merhaba, sırf bu sorunu çözebilmek için bu hesabı açtım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

     Dizüstü bilgisayarımın 6. senesini doldurdu. Uzun süredir yoğun olduğum için açıp oyun oynamak, internette gezinmek gibi bir zamanım olmuyordu. Son 1 yıldır aynı sorundan muzdaribim. Bilgisayarımı ilk açtığımda Wifi bağlantısında hiç bir sıkıntı olmuyor. Fakat bir süre sonra kendiliğinden bağlantım kopuyor ve bu wifiyla alakalı değil sadece benim bilgisayarım bu sıkıntıyı çıkartıyor. Birkaç yolu denedim.

Network Driver Güncelleme

Bilgisayarı kapatıp açma (Bu çözüm kısa süreli işe yarıyor, bir süre sonra yine aynı şekilde bağlantısı kopuyor.)

Ethernet kablosu bağlama

Modemi kapatıp açma

Troubleshooter çalıştırma 

Netwok and Internet Settingsi açtığımda karşıma çıkan hata ise şu: Your device is connected, but you might not be able to acces anything on this network.

İnternette bulduğum çözüm önerilerini yapmak ile beraber çok sık görülen bir sorun olmadığını belirtmek isterim çok fazla bir kaynağa ulaşamadım bu konuyla alakalı.Yüksek ihtimal bilgisayarımın donanımıyla alakalı bir sorun var.Değiştirmeyi düşünüyorum.

Sorunum için kafa çatlatan herkese şimdiden teşekkürler :)

Sistem Bilgilerim
excel_mustafa
28-05-2020, 18:27   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 545
4,443 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

biostan network ve network adapter ile ilgili ayarları kontrol et. laptopun wifi kartını çıkarıp temizleyip tak. karta bağlı iki kablonun sağlam olduğundan emin ol. mümkünse farklı wifi kartıyla dene.