YouTube'da Google+ tarzı değişim!

CHIP Online
21-02-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

YouTube, yaptığı tasarım değişikliği ve yeniliklerle yine gündemde... İşte yeni YouTube!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/you ... -degisim_45556.html

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

YouTube, kullanıcıların çalma listelerine daha fazla önem vermesi için, kısa süre önce çalma listelerinin de arama sonuçlarında görüneceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden çok vakit geçmemişti ki, şimdi de kullanıcıların kendi çalma listeleri sol kolonda görünmeye başladı. Böylece kullanıcılar, bir çalma listesine basıp hızlıca müzik dinlemeye başlayabilecekler. 


YouTube bu hamlesiyle, Spotify gibi rakiplerinin güçlenmesini engellemeye ve kullanıcılarının gözüne pratik bir müzik servisi gibi görünmeye çalışıyor. Yeni Playlist sekmesinin özellikle mobil uygulamada, kullanıcıların hızla sevdiği müziklere ulaşarak cep telefonunu bir müzik çalara çevirebilmesi için önemli olduğu da dikkat çekiyor.


Öte yandan, YouTube'da yapılan tasarım değişikliği ile ortaya çıkan yeni "kart stili", pek çok kullanıcı tarafından Google+'a benzeme çabası olarak yorumlanıyor. Artık YouTube açıkken tarayıcınızın penceresini büyütüp küçültürseniz, ekrandaki kutucuklar da o boyutla uyumlu olarak artıyor ya da azalıyor.

Tüm Konu: YouTube'da Google+ tarzı değişim!

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

Kaynak: www.chip.com.tr