YouTube İş Ortaklığı Programı, Türkiye'de!

CHIP Online
03-05-2013, 13:10   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

YouTube'un para kazanmanıza olanak tanıyan bu dev programı, Türkiye'de hayata geçiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/you ... rkiye-de_40161.html

Kullanıcıların hobilerini iş fırsatına çevirerek ürettiği içeriğin sayısı ve popülerliği oranında gelir elde etmesine imkan tanıyan YouTube İş Ortaklığı Programı, Türkiye'de hayata geçiyor.


Dünyayı video içerik ile birbirine bağlayan en önemli adres olarak konumlanan YouTube, kullanıcılara kendi içeriklerini üretme imkanının bir adım ötesine geçerek kendi girişim modellerini oluşturabilecekleri YouTube İş Ortaklığı Programı'nı (YouTube Partnership Program) Türkiye'de de hayata geçiyor. Türk kullanıcılar için yeni bir gelir modeli platformu yaratan YouTube online dünyada yeni girişim modelleri sunarak Internet ekonomisinin büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor.


"Türkiye'den başarı hikayeleri bekliyoruz"


Google Türkiye ofisinde 3 Mayıs 2013, Cuma günü düzenlenen basın buluşmasında Youtube İş Ortaklığı Programı konusunda bilgi veren YouTube EMEA Bölgesi İş Ortağı Geliştirme Operasyonları Birimi Kıdemli Stratejisti Christoph Poropatits, konu hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:


"YouTube'un 1 Ekim 2012'de Türkçe içerik desteği vermeye başlaması Türk kullanıcıların deneyimini geliştirmeye yönelik adımlarımızın ilkini temsil ediyordu. Bugün de, Türkiye'deki içerik geliştiricilerin, girişimcilerin ve ilgili iş kollarının YouTube platformunun avantajlarından daha fazla faydalanmasına katkı sağlayacak YouTube İş Ortaklığı Programı'nı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Türk kullanıcıların online dünyadaki aktifliği ve trendleri yakından takip ettiği gerçeğinden hareketle, Türkiye'den çok yaratıcı ve ilginç başarı hikayeleri çıkacağına, iş ortaklığı programımızın her ölçekteki içerik üreticisinin dünyaya açılmasına ve ülkenin ekonomik gelişmesini destekleyecek bir platform olacağına inanıyoruz."


Tüm Konu: YouTube İş Ortaklığı Programı, Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr