youtube kanal tasarımı

HPQ-User
29-03-2011, 15:16   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

h.bayram sormuş:
s.a.
arkadaşalr youtube son zamanlar da bir çok değişiklik oldu. bunlardan biriside adam youtube kanal sayfasına home diziler filimler fragmanlar gibi menü eklemiş.veya  web sayfası facebook twitter gibi bağlantılar eklemişeklediği youtube results butonun altına eklemiş.
webden çok araştırdım.ama adaam akıllı bir kaynak bulamadım.otobüste tanıştığım birisinin fikrisi freworkstan olurmuş bmp uzantılı prookit mi ne öle biş oluşturanilirsiniz yani ben oluşturduğum butona playist linki vermek istüyorum böylece youtube kanalım daha şık olacak.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
4gb ram2.40
32 biit

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.16 (KHTML, like Gecko) Chrome/10.0.648.204 Safari/534.16

turkates
16-02-2012, 17:37   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Sanırım youtube sadece program ortaklarına buton vs. izni veriyor.
onun için de http://www.youtube.com/creators/    sayfasından become a partner butonuyla partner olabiliyorsunuz. arkadaşınızın anlattığı printscreen ile bmp arkaplan resmi yapıp sayfa ismi eklemek olabilir.
çok aradım ama buton eklemeyle ilgili youtubede bir video bulamadım.
sayfa ismi eklemek ise şöyle:
sayfanın adını belli bir karakter sayısıyla sınırlıyor, kopyala yapıştır ile sayfa adı sınırını aşabiliyorsunuz. sayfa adını uzun yazarak ve sayfa adının yazı rengini arkaplanla aynı renk yaparak sayfa adını gizliyorsunuz.
youtubenin sayfa adı için açtığı boşluğa da sayfa ismini siz arkaplanda resim olarak ayarlayabiliyorsunuz. videolar vs. bölümünün arkaplan şeffaflığını yükseltince bu arkaplanda siz gölgeler yapıyorsunuz. onun için printscreen ile bmp resmi kullanılıyor. printscreen yerine firefox screengrab eklentisiyle sadece sayfanın tam resmini alabiliyorsunuz.

karışık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince daha iyi anlayabilirsiniz.