YouTube TV'yi hiç denediniz mi?

CHIP Online
02-08-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

YouTube'un son tasarımı size karışık ve sıkıcı geliyorsa,siteyi bir de bu şekilde kullanmayı deneyin

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/you ... diniz-mi_41831.html

Resimlerle: Youtube için en iyi 20 araç!

YouTube'un yeni arayüzünden sıkıldıysanız, YouTube'u büyük ekranda uzaktan kontrol etmenize izin veren YouTube TV'yi denemelisiniz. YouTube TV'yi uzaktan rahatça görebileceğiniz düğmeler yoluyla, çok daha temiz bir arayüz üzerinden kontrol edebilirsiniz. YouTube TV'yi kullanabilmek için bir TV kullanmanız şart değil, HTML5 destekli herhangi bir web tarayıcısı yeterli olacak.


Başlamak için https://www.youtube.com/tv#/browse adresini ziyaret edin. YouTube'da sık izlenen videoların yer aldığı bir sayfa karşınıza çıkacak. Bu ekranın fareyle kullanmak üzere tasarlanmadığını aklınızda bulundurun, dolayısıyla masaüstü PC'de klavyenizi kullanabilirsiniz. Oku tuşları ve backspace tuşuyla hemen hemen her şeyi yapmanız mümkün. Video arama işlevi için S tuşuna basın.


Sistemden en fazlasını alabilmek için ona oturum açmanız gerekiyor. Bunun için YouTube.com/activate adresini izleyin. Bu işlemi yerine getirdikten sonra Aboneliklerim işlevini kullanabilir, üyelikleriniz arasında kanallara göre dolaşabilirsiniz. Videoları yürütürken onları tam ekran göreceksiniz, yani yorumlar ve önerilen videolar karşınıza çıkmayacak. Bir video bittiğinde ise 5 saniye içinde sıradaki video başlayacak.


YouTube TV, televizyonlar için faydalı bir işlev olsa da masaüstünde de kullanışlı. Özellikle yorumlar arasında kaybolmak istemiyorsanız, işlev sayesinde arka planda müdahale gerektirmeyen bir YouTube'a sahip olabilirsiniz.

Tüm Konu: YouTube TV'yi hiç denediniz mi?

Resimlerle: Youtube için en iyi 20 araç!

Kaynak: www.chip.com.tr