YouTube'u YouTube'dan izlemek istemeyenlere!

CHIP Online
27-02-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

YouTube'a hiç girmeden de YouTube'u kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte bunun 6 yolu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/you ... eyenlere_38850.html

Resimlerle: İnternet için en iyi 25 cep!

YouTube'da her gün izleyecek eğlenceli, yeni şeyler bulmanız mümkün. Ancak YouTube'un aynı karışık arayüzünü sıkça görmekten sıkılmış olabilirsiniz. YouTube'a yeni işlevler eklemeye yönelik birçok seçenek olduğu gibi, YouTube web sitesini hiç ziyaret etmeden onu kullanmanız da mümkün. İşte YouTube'tan video izlemenin birkaç alternatif yolu.


Desktube: Masaüstünde, iOS ve web üzerinden kullanılabilen Desktube, YouTube'da arama yapmanıza da izin veriyor. Çalma listelerini, üyelikleri ve favorileri de destekleyen Desktube'u masaüstünden (Adobe AIR'i gerektiriyor) kullanmanız halinde, bir web tarayıcısına bile ihtiyacınız yok.


Toggles: Çok hızlı ve temiz bir arayüz sunan Toggles, Windows 8'in Modern arayüzünü oldukça andırıyor. Toggles ile yeni videoları kategoriler halinde görebiliyor, arama yapıp anında izlemeye başlayabiliyorsunuz. Yorumları göremiyorsunuz, ancak ilgili videoları göstermeniz veya gizlemeniz mümkün.


ViewPure: ViewPure'un sunduğu işleverin çoğunu çalıştıramadık. Ancak minimal bir YouTube deneyimi yaşamak, yorumlar, öneriler vs. olmadan video izlemek istiyorsanız, ViewPure'u deneyebilirsiniz. ViewPure'dan URL kopyalayıp içesinide URL yapıştırmanız mümkün.


Tüm Konu: YouTube'u YouTube'dan izlemek istemeyenlere!

Resimlerle: İnternet için en iyi 25 cep!

Kaynak: www.chip.com.tr