YouTube yeni bir şeyler deniyor!

CHIP Online
08-07-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

YouTube bu aralar yeni ve "karanlık" bir tasarım deniyor! İşte o yeni tasarıma geçmenin kolay yolu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yout ... -deniyor_27930.html

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

YouTube, yeni ve daha karanlık bir görünüme sahip tasarımını, TestTube yoluyla sınıyor. YouTube blog'unda "Cosmic Panda" adıyla duyurulan deney, bir site yetkilisi tarafından şöyle açıklanıyor:

"Site deneyimini daha iyi bir hale getirmek için yeni şeyleri YouTube'da her zaman deniyoruz." "Tüm kullanıcıların bu deneyi etkinleştirip bizle görüşlerini paylaşmasını istiyoruz."

Cosmic Panda'yı etkinleştirdiğinizde meydana gelen değişiklikler o kadar da büyük değil. Örneğin bir video seyrederken, onu beyaz bir arka plan yerine siyah arka plan üzerinde görüyorsunuz. Önerilen videolar ve yorumlar ise videonun altında görünüyor. İlgili videolar ise sağda yer alıyor. YouTube, tarayıcı içindeki video boyutunu değiştirmek için de kullanımı kolay bir seçenek eklemiş.

Kanallarda yapılan yenilik ise daha farkedilir seviyede. Öncesinde bir kanalı açtığınızda video genellikle otomatik olarak yürütülüyordu. Şimdi ise video, ilk bakışta sadece bir grafik gibi görüntüleniyor ve tıkladığınızda oynatılıyor. Yani otomatik olarak oynatılmıyor.

YouTube hesabınızda Cosmic Panda'yı etkinleştirmek istiyorsanız, aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz (beğenmezseniz eski haline dönmeniz mümkün):

http://www.youtube.com/cosmicpanda

Tüm konu: YouTube yeni bir şeyler deniyor!

İzleyin: "Dünyanın en kötü şarkısı" YouTube'da!

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cosmic Panda'daki yenilikler ilginizi çekti mi?